č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

MetalMania 2006, Budapešť
zdroj Negative Art Production, 8.2.2006



Po minuloročnom debute sa MetalMania Festival (www.negativeart.hu/metalmania) opäť vracia do Maďarska aj tento rok. Therion Celodenný program ponúka na 2 pódiach celkovo 19 kapiel, z toho 6 renomovaných medzinárodných špičiek a celé sa to udeje 2. marca, na rovnakom mieste ako minulý rok, v Petőfi Csarnok.

Moonspell Hlavné pódium bude zo začiatku patriť domácim kapelám Gire, The Dethroners a Stereochrist, ktoré vystriedajú fínski dark-rockeri Charon. Po nich bude nasledovať švédsky melodický death metal v podaní Soilwork. Trash metaloví bohovia zo Seattle Nevermore sa predstavia na ploche 70-75 minút, pričom rovnako veľký priestor je určený aj pre 3 ďalších headlinerov: Anatheme, "druhej nejlepšej" kapele z Liverpoolu, portugalským Moonspell a majstrom symfonického metalu, skupine Therion.

Anathema Na druhom pódiu sa predstavia domáce kapely a ani tu nebude chýbať kvalita a bude sa načo pozerať a hlavne bude čo počúvať: Nevermore Vale of Tears, Remorse, Casketgarden, Black Leaves, Nadir, Prompt, Viative (ex Relikvia), Autumn Twilight, Variola, Wackor a Baby Bone.

Po skončení festivalu pozývajú organizátori Negative Art Production (www.negativeart.hu) návštevníkov na afterparty do klubu Marco Polo, ktorá začne o 23.00 a potvrvá až do 04.00.



MetalMania 2006
2. marec 2006, 13.00-01.00
Petőfi Hall, Budapešť (Zichy Mihály 14)
Hlavné pódium: Therion (SWE), Anathema (UK), Moonspell (POR), Nevermore (USA), Soilwork (SWE), Charon (FIN), Stereochrist (HUN), The Dethroners (HUN), Gire (HUN)
Vedľajšie pódium: Vale Of Tears, Remorse, Casketgarden, Black Leaves, Nadir, Prompt, Viative (former Relikvia), Autumn Twilight, Variola, Wackor (všetko maďarské skupiny)
Soilwork Cena: 7000 HUF / 28 Euro


Súvisiace stránky:
MetalMania Festival - www.negativeart.hu/metalmania
Negative Art Production - www.negativeart.hu
Petőfi Csarnok - www.pecsa.hu
Marco Polo Club & Youth Hostel - www.marcopolohostel.com


Predpredaj:
www.ticketportal.sk
www.fireboxeurope.com


Ako sa dopraviť na miesto konania:
www.elvira.hu
www.bkv.hu


Ako sa dopraviť na miesto konania:
www.elvira.hu (vlaky)
www.bkv.hu (verejná doprava Budapešť)
www.terkepbank.hu (mapa)



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits