č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

TOUR´TURE CODEX 2006 Minitour
14.6.2006



GRODHAISN Prods. & DEFORMEATHING Prods. pripravili na koniec júna choré minitour troch vražedných kapiel. Bude to zdrvujúca vlna koexistencie brutal death core-ových, inhuman grind core-ových a sick brutal death-ových odnoží extrémneho metalu, predstavených francúzkymi SICKBAG, poľskými DEFORMED a slovenskými ETERNAL BLEEDING. Všetky tieto kapely predstavia svoje aktuálne materiály, ktoré Vám vymetú hlavu!!!

SICKBAG - je naozaj surová a vitálna kapelka z Francúzka, ktorá Vám ukáže deliacu čiaru medzi death metalovou brutalitou a hard core-ovou agresiou. Ich prvý materiál, nazvaný "Bushido Codex" bude vydaný pod Deformeathing Prods. tento mesiac. Ste zvedavý??? Navštívte ich stránky: sickbag.free.fr.

DEFORMED - Kto nepozná týchto grind core-ových maníkov z Poľska?!? Očakávajťe skutočne chorú show, ktorá Vás dostane až k zemi. Deformed momentálne pripravujú ich najnovší materiál pre split CD s poľskými grindermi Antigama, nazvané "Roots Of Chaos". Ak sa chcete dozvedieť viac, pozrite sa na: www.deformedgrind.com.

ETERNAL BLEEDING - Je mladá kapelka zo Slovenska, ktorá hrá mix EU a US štýlov death metal s kopou sypačiek, zmien temp, skackavých a technických pasáží. Predstavia aktuálny materiál, ktorý je určený na dlho chystané split CD s belgickými Emeth, nazvaný "Bleed With Me". Toto split CD bude vydané pod českými Grodhaisn Prods. Pre viac info navštívte: www.eternalbleeding.com.

Tento cirkus môžete vidieť v nasledovných mestách. Dúfame, že Vás tam všetkých stretneme!!! Podporujte Underground!!! Takže ide sa:

27.06.06 TARNÓW (Pol) "Przepraszam Club" w/support
28.06.06 KRAKÓW (Pol) "PO Club" w/support
29.06.06 BRATISLAVA (Svk) "Subclub" w/Craniotomy, Hemperor
30.06.06 PÚCHOV (Svk) "XXX Rock Club" w/Porfyria, Moonfog
01.07.06 SCERENCS (Hun) "Ipari Iskola" w/Frost, Kill Your Fate
02.07.06 B.BYSTRICA (Svk) "RC Tartaros" w/support



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits