č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Mini Lokal Life Grinding Blasphemy fest no.1
zdroj Subclub, 23.6.2006



Mini Lokal Life Grinding Blasphemy je názov akcie, ktorá trochu netradičným a hlučným spôsobom otvára slovenskú undergroundovú festivalovú sezónu. Malý festival, ktorý sa bude konať vo štvrtok 29.6.2006 v Subclube, je určený pre všetkých vyznávačov tvrdej metalovej hudby teda aj poslucháčov nočnej relácie HEADBANGERS_FM. Koncert ako už aj z jeho názvu vyplýva je predzvesťou letného undergroundového festivalu Lokal Life 006_FM, ktorý sa uskutoční 11. - 12.8.2006 na amfiteátri v Kežmarku a v jeho okolí.

Subclub privíta 5 kapiel tvrdého razenia:

SICKBAG - surová a vitálna kapelka z Francúzka, ktorá Vám ukáže deliacu čiaru medzi death metalovou brutalitou a hard core-ovou agresiou.
sickbag.free.fr

DEFORMED - Očakávajte skutočne brutálnu show s ich nekompromisným a zvučným grindom z Poľska, ktorá Vás dostane až k zemi.
www.deformedgrind.com

ETERNAL BLEEDING - je mladá kapelka zo Slovenska, ktorá hrá death metal s kopou vypalovačiek, zmien tempa, skackavých a technických pasáží v style USA metalových maniakov.
www.eternalbleeding.com

CRANIOTOMY - metalisti ešte ste nepočuli týchto bláznov z Hlohovca? Je najvyšší čas pretože táto kapela Vás so svojim tvrdým death-grindovým štýlom nenechá ani na sekundu vydýchnuť. Craniotomy majú za sebou už niekoľko veľmi vydarených akcii. Fascinujúci vokál Vám rozochveje všetky metalové čakry.
www.craniotomy.szm.sk

HEMPEROR - bratislavská odrastená kapela, ktorá znie z roka na rok lepšie, technickejšie a tvrdšie ako kedykoľvek predtým. Hemperor zaujme hlavne svojou mladou agresivitou a nekompromisným chorobným vokálom.

Metalisti kde ste??! MLL je akcia pre Vás, ako aj pre všetkých vyznávačov tvrdej undergroundovej hudby, ktorá si nikde nekladie žiadne hranice.



Mini Lokal Life Grinding Blasphemy fest no.1
štvrtok 29.6.2006 20:00
Subclub (ex U.Club) Bratislava


Sickbag (grind/France)
Deformed (grindcore/Poland)
Eternal Bleeding (death/grind/sk)
Craniotomy (brutal death/grind/sk)
Hemperor (grind/sk)


www.lokallife.sk
www.subclub.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits