č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Lokal Life 006_FM - Abhorrernce
zdroj LOKAL LIFE, 7.7.2006



LOKAL LIFE 006_FM "tatrafest"
11. - 12.8.2006
amfiteáter Kežmarok a okolie




Festival LOKAL LIFE 006_FM už onedlho rozozvučí Kežmarský amfiteáter a jeho okolie.. LOKAL LIFE 006_FM je multikultúrny festival, ktorý prezentuje okrem známych a populárnych žánrov i underground. Veľká časť programu je venovaná aj "tvrdým" gitarám.. Hviezdou festivalu budú bieloruským systémom bití DEVIL SHOOTS DEVIL, tých predstavíme nabudúce.
Dnes info o Abhorrernce.



ABHORRENCE

Abhorrence (BA) je prvá skutočná hardcore kapela na Slovensku. Tvrdo makajúca krv, čo píše históriu a berie si čo im patrí. Nie je to žiadna priemerná kapela, ktorá má už čo-to za sebou. Tvorí ju 5 hustých frajerov, kotrí zabíjajú svojim tučným MOSHom každého amatéra.

Majú za sebou 7 palec (debut) a full CD "burial of evil" (deadbutcher rec. www.deadbutcher.sk) Ako granát čo ťa zabije, majú nachystané najnovšie CD, ktoré vide opäť na slovenskom Deadbutcher rec. v priebehu augusta 2006.

Abhorrence majú rovnako aj nový line-up, oveľa lepší ako kedykoľvek predtým a sú v ťažkej forme. Treba ukázať všetkým, ako sa to má správne robiť... Ich "live show" je kvalitný brutálny a násilný MASAKER, z ktorého nebudeš chápať.

Ak to chceš počuť, daj si: www.myspace.com/abhorrence alebo www.hard-core.sk (tu nájdeš kopu inej hardcore-ovej kvality)...



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits