č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

41 ročník Červeníka - už onedlho
zdroj Agentúra Duna, 3.8.2006



Do začiatku festivalu ČERVENÍK 2006 zostáva už len pár dní. Napriek dovolenkovému zhonu a kope pracovných povinností, si veľa z Vás nájde čas a príde sa pozrieť na tento výnimočný festival v letnej festivalovej sezóne.

Malá obec, známa tiež ako Mrkvárovce, sa opäť stane na tri dni centrom celého diania. Od piatku do nedele sa tu predstaví špička slovenskej i českej hudobnej tvorby posledných rokov. Budú tu tváre známe i menej známe...

Aby ste boli zdraví, budete mať možnosť zabehnúť si o pohár, vidieť budete tiež krásne mažoretky, priaznivcom folklóru sa predstavia zoskupenia dychovej hudby - Verešvaranka, Lužicko-srbská ženská spevácka skupina, Vojenský folklór a veľa ďalších...

Z rockového nárezu si rozhodne nenechajte ujsť posledné vystúpenie skupiny KABÁT v tomto lete na Slovensku i Českej republike, tešiť sa však môžete na stále viac u nás populárnych MIG 21, SUPPORT LESBIENS, slovenskú punkovú špičku KONFLIKT, zaspievate si so skupinou PARA, CLICHÉ, a kompletnú zostavu účinkujúcich v piatok doplnia miestny HOSPITAL BUKRA a SKA3X.

V sobotu sa môžete tešiť na ďalšiu dávku rocku, zmiešanú s folkom od skupiny ARZÉN, osvedčenými hitmi Vás poteší skupina MODUS a netradične, ale o to radšej na festivalovom pódiu privítame najznámejšieho slovenského speváka, držiteľa mnohých hudobných ocenení RICHARDA MÜLLERA spolu so skupinou. Zábava však bude pokračovať až do neskorých ranných hodín a do tanca Vám zahrá CLUB 84.

Veríme, že si každý nájde svoje. Jedinečná atmosféra amfiteátra a prepojenie tradičného slovenského folklóru a modrenej populárnej hudby, to všetko ponúka tohtoročný festival Červeník, do kalendára si treba zaznačiť: 11. - 12. - 13. augusta 2006 a jednoznačne prísť. Na všetkých sa tešíme.

Viac info: www.agenturaduna.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits