č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Koncert GLENN HUGHES a FEELME v Bratislave
2.11.2006



V nedeľu 19.11. 2006 zavíta do bratislavského divadla Aréna legendárny spevák, basgitarista a skladateľ Glenn Hughes. Ako predkapela na bratislavskej zastávke európskeho turné vystúpi slovenské trio FEELME.

Glenn Hughes je známy najmä svojou spoluprácou s kapelami Trapeze a Deep Purple. Po odchode z Deep Purple v roku 1976 sa vydal na sólovú dráhu. Spolupracoval s množstom umelcov, medzi ktorými nechýbali Gary Moore, Tony Iommi, Kenny Aronoff... O tom, že Glenn nežije len zo starej slávy, svedčí aj jeho aktuálna nahrávka "Music for the divine", na ktorej okrem iných hrajú bubeník Chad Smith a John Frusciante z Red Hot Chilli Peppers. V Bratislave vystúpi Glenn s novou koncertnou zostavou. Tú tvoria výborní inštrumentalisti: bubeník Mark Mondesir, ktorý hrával s Jeffom Beckom, či John McLaughlinom, klávesák Anders Olinder - známy hlavne spoluprácou s Petrom Gabrielom a gitarista Jeff Kollman.

Pezinská kapela FEELME je známa svojimi energickými verziami filmových melódií. Za takmer 5 rokov existencie v nezmenenej zostave majú FEELME za sebou takmer 100 koncertov odohraných v kluboch a na festivaloch. Medzi najzaujímavejšie koncerty patria vystúpenie pred kapelou APOCALYPTICA v júni 2006 v Bratislave, či otvárací koncert Medzinárodného filmového festivalu Karlovy Vary 2005. V súčasnosti kapela vydáva live promo DVD - "CINEMANIA". FEELME - music from the movies. Viac na www.feelme.sk.

Vstupenky na koncert sú už v predaji v sieti ticketportal.sk.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits