č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

ROCKOVÉ MRAZENIE 2006
zdroj Agentúra DUNA, 13.11.2006



ROCKOVÉ MRAZENIE 2006
16. decembra 2006 - MŠH Bôrik - Žilina
THE SWEET
Editor & HT & Arzén




Tak toto je náš darček, ktorý sme pre Vás prichystali pod Vianočný stromček.

Rocková legenda The SWEET opäť na Slovensku!!!

Skupina, ktorá je na scéne neuveriteľných štyridsať rokov je plná energie. The SWEET sú legendou glam-rocku - teda "trblietavého rocku", ktorý si potrpel na vizuálnej stránke a celkovej prezentácii. Príslušníci týchto skupín vystupovali v rôznych nápaditých kostýmoch. To je však dnes už nenavrátiteľnou minulosťou. Napriek tomu, že teraz členovia skupiny THE SWEET vystupujú ako "obyčajní" ľudia, ich neobyčajný talent, sila, charizma v úzadí neostali a naopak nehrajú len "pamätníkom", ale stále sa rozširujúcim radám fanúšikov. Veríme, že patríte medzi nich a na ich vystúpenie sa už poctivo pripravujete.

Rockové mrazenie okrem tohto britského mýtu privádza pred publikum slovenské kapely. Vzhľadom na skutočnosť, že tento ročník ROCKOVÉHO MRAZENIA bude roztápať ľady v Žiline, boli na dosky, ktoré znamenajú svet uprednostnené kapely práve z tohto regiónu.

Nádielka to bude skutočne rozmanitá... Ako prvých privítame na pódiu skupinu EDITOR, ktorá prezentuje punkovejšie a hardrockové formácie ... Rock s prvkami folklóru Vám nepredstaví nik iný, než skupina ARZÉN a „undergroundovú“ scénu Vám priblíži punkom opäť priblíži zoskupenie HT!

Takže skutočne je z čoho vyberať ... neváhajte a príďte sa posledný krát pred Vianocami zabaviť do Žiliny.

16. decembra o 19:00 h v MŠH Bôrik v ŽILINE !!!

Už teraz ste očakávaní.

Pre viac info klikni: www.rockovemrazenie.sk.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits