č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

EDITOR & HORSKA CHATA
zdroj Agentúra DUNA, 26.3.2007



EDITOR, HORSKA CHATA, Hospital Bukra, Nekultura
30. 03. 2007 (piatok), od 20:00 hod
PUB, Moravany nad Váhom



V piatok 30. marca 2007, ovládne Moravany nad Váhom PUNK!!! Divákom sa tu predstavia hneď 4 kapely: martinská dvojka EDITOR a HORSKA CHATA, ktorá si ako hostí prizvala HOSPITAL BUKRU a NEKULTURU z Leopoldova a Hlohovca.

Všetky štyri zoskupenia majú veľa noviniek. Medzi tie najdôležitejšie patria ich viac či menej čerstvé albumy... Editor sa sťažuje, že celý "Svet je proti nám", ktorý je už piatym radovým albumom a vyšiel ešte v minulom roku. CD Horskej chaty je aspoň v názve trošku optimistickejší, podľa nich aj "Ľudia vedia lietať". Či je to len zdanlivým klamom a v jednotlivých skladbách sa dočkáte riadneho pritvrdenia sa príďte presvedčiť už priamo na koncert. Určite tam odznejú skladby nielen z týchto albumov.

Rovnako i Hospital Bukra sa pýši novým videoklipom, ktorý sa natáčal v decembri minulého roku. Ešte ho vraj čakajú malé kozmetické úpravy a potom bude vypustený do sveta... Neobávajte sa, ani Nekultúra nezaostáva za ostatnými. Do jej diskografie sa zaradil úplne nový album, že vraj štandard, ale nie je taký obyčajný je to totiž - Mletý štandard.

Všetky tieto novinky, ale predovšetkým skvelú punkovú náladu si príďte vychutnať už budúci piatok - 30.03.2007 do Pubu v Moravanoch.

...Riadny punkový nárez Vás teda čaká už o pár dní...

Tešíme sa na Vás.

Viac info nájdete na: www.agenturaduna.sk.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits