č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Ďalšie hviezdy na HODOKVAS: Machine Head a The Locos!
zdroj Nova Music Entertainment Slovakia, 24.4.2007



PIEŠŤANY - Necelých 80 dní pred štartom letného multimediálneho festivalu Hodokvas je jasné, že na letisku v Piešťanoch bude pekelne horúco! Účasť na tejto jedinečnej akcii potvrdila metalová úderka z USA - Machine Head! Spolu so svetovými hviezdami - skupinami Placebo a Korn - budú jednými z ťahúňov festivalu.
"Skupina Machine Head sa za pätnásť rokov aktívneho hrávania dokázala stať špičkou vo svojom žánri. Navyše, ich nový album The Blackening zožal veľký úspech nielen od renomovaných žurnalistov, ale hlavne od poslucháčov. Veríme, že svojím koncertom výrazne prispejú k nezabudnuteľnému zážitku nielen pre fanúšikov metalovej hudby," povedal konateľ Nova Music Entertainment Michal Taliga. Machine Head (Robert Flynn, Adam Duce, Dave McClain a Phil Demmel) sa od svojho vzniku hlásia k novej vlne metalu a spolu s kapelami ako Slipknot, Stone Sour či Korn patria k tomu najlepšiemu v rámci modernej tvrdej hudby. Svedčí o tom aj fakt, že okrem Hodokvasu vystúpia aj na najprestížnejších európskych festivaloch ako Novarock, Rock am Ring či Rock im Park. Na Hodokvase vystúpia vo štvrtok 5. júla a na pódiu sa budú míňať so skupinou Korn.
Po minuloročnom megaúspechu sa na Hodokvas vracia veselá ska-punková formácia zo Španielska The Locos. Nástupnícka kapela dnes už neexistujúcich Ska-P prekvapila verejnosť dravosťou a hlavne úspechom! Strhujúca energia, pestrofarebné kostýmy, kontroverzný politicky ladený humor, ktoré The Locos počas živých vystúpení rozdávajú priehršťami, nenechá nikoho chladným...

Vstupenky:
Vstupenky na Hodokvas 2007 za cenu 1.299,- Sk sú dostupné v ktoromkoľvek predajnom mieste siete Eventim do konca apríla 2007. K cene lístka treba pripočítať 25,- Sk, čo je poplatok pre predávajúceho. Pre Českú republiku sú lístky v predaji v sieti Ticketstream za cenu 1120,- Českých korún + poplatok siete 35,- Kč.

Jednodňové vstupenky
Predpredaj: 849,- Sk + 25,- Sk systémový poplatok
Predpredaj v Čechách: 730,- Kč + 35,- KČ
Na mieste : 999,- Sk

Permanentky:
1. Apríl - 30. Apríl: 1.299,- Sk + poplatok 25,- Sk
1. Máj - 31. Máj: 1.399,- Sk + poplatok 25,- Sk
1. Jún - 3. Júl: 1.499,- Sk + poplatok 25,- Sk

Na mieste: 1.599,- Sk

Viac info:
www.hodokvas.sk
www.myspace.com/hodokvas
www.machinehead1.com
www.the-locos.com
www.eventim.sk
www.novamusic.at



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits