č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

HODOKVAS 2007: Kornu bude bubnovať démon! Joey Jordison zo skupiny Slipknot odohrá s Kornom celý koncert
zdroj Nova Music Entertainment Slovakia, 10.5.2007 (aktualizované)



PIEŠŤANY - Veľký multimediálny festival Hodokvas prináša ďalšie prekvapenie. V dňoch 4. a 5. júla sa na letisku v Piešťanoch ukáže skutočný démon! Za bicie sa totiž spolu s nu-metalovou úderkou Korn posadí Nathan Joey Jordison, bubeník kultovej skupiny Slipknot. Tá sa stala svetovo známou práve vďaka démonickým a temným skladbám, bizarným prevlekom a hrôzostrašným vystúpeniam...

Keďže Slipknot dočasne ukončili vystupovanie, Joey Jordison sa rozhodol prijať pozvanie do momentálnej najúspešnejšej nu-metalovej kapely. "Som šťastný, že môžem hrať so skupinami, ktoré ma hudobne ovplyvňovali celé roky. Keď som po prvý krát počul Korn, úplne si ma získali a stal som sa ich fanúšikom na celé roky. Teším sa, že nasledujúcich päť mesiacov budem môcť hrať s nimi," povedal Jordison. So skupinou Korn odohrá celé európske turné vrátane vystúpenia na Hodokvase.

Napriek extravagantnému vystupovaniu je Nathan Joey Jordison vzdelaný profesionálny hudobník. V začiatkoch svojej kariéry sa venoval jazzu, no neskôr založil metalovú skupinu Slipknot, ktorá sa stala celosvetovo úspešnou. Jeho hudobnícke kvality potvrdzujú aj koncerty s hviezdami ako Metallica, Marilyn Manson či Ministry. Okrem hry na bicie je Jordison aj vynikajúcim gitaristom, čo dokázal koncertmi so skupinou Murderdolls.

Viac info:
www.hodokvas.sk
www.myspace.com/hodokvas
www.myspace.com/slipknot
www.eventim.sk
www.novamusic.at



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits