č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

TOP FEST 2007
zdroj Andrea Čurná, 17.5.2007 (aktualizované)



TOP FEST 2007
29. - 30. jún 2007
Zelená voda, Nové Mesto nad Váhom



Festival TOP FEST 2007 na Zelenej vode sa nezadržateľne približuje. Už o necelé dva mesiace sa zídu fanúšikovia dobrej rockovej muziky na prvom letnom festivale, ktorý už zo železnou pravidelnosťou zahajuje letnú festivalovú sezónu.

Na TOP FESTe 2007 sa v piatok 29.júna predstavia ako hlavní headlineri legendárna punk hororová kapela THE MISFITS. Mimochodom práve táto kapela sa rozhodla, že na festivale TOP FEST 2007 natočí svoj najnovší videoklip. "Veríme, že slovenskí fanúšikovia nám pripravia skvelú atmosféru" hovoria.

V sobotu 30.júna sa na festivale predstavia britskí NAPALM DEATH a írska rocková kapela THERAPY?.

Mimochodom práve NAPALM DEATH sa dostali do Guinessovej knihy rekordov s najkratšou skladbou akú kedy rocková skupina nahrala ("skladba" You Suffer trvá presne 1,316 sekundy).

K nim pribudne v súčasnosti najväčšia česká hviezda rocku skupina KABÁT, ktorá má za sebou účinkovanie v semifinale súťaže Eurosong 2007 a príde na Slovensko po prvýkrát predstaviť svoj megaúspešný album Corrida. Album , ktorý sa stal najpredávanejším albumom roku 2006 v Českej republike a to aj napriek tomu, že vyšiel len v decembri 2006 sa ho predalo viac ako 70 000 nosičov).

Okrem headlinerov festivalu svoju účasť na festivale potvrdili aj ďalšie slovenské a české kapely ako LAVAGANCE (skupina, ktorá práve získala dve oceneia Aurel ako objav roku a za videoklip roku), KOMAJOTA, PUDING PANI ELVISOVEJ, MOJA REČ, UŽ JSME DOMA.

Pribudli tak už predtým menovaným ako sú DESMOD, PEHA, POLEMIC, ČECHOMOR, ALKEHOL, TUBLATANKA, KRYŠTOF, SUPPORT LESBIENS CHINASKI, SLOBODNÁ EURÓPA KONFLIKT, ARZÉN, CLICHÉ, IVAN ŠTROFFEK s kapelou. Predstaví sa teda TOP špička slovenskej a českej rockovej scény na TOP FESTe 2007 Spolu sa teda zatiaľ !!! predstaví 40 kapiel na troch pódiách.

Vstupné na festival zostáva zatiaľ stále nezmenené !!!

V predpredajoch na www.ticketportal.sk, www.eventim.sk, www.ticketart.sk
jednodňová vstupenka 350,- SK
dvojdňová vstupenka 500,- SK



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits