č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

HODOKVAS 2007: Hodokvas ozdobí aj monumentálna socha!
zdroj Nova Music Entertainment Slovakia, 25.5.2007 (aktualizované)



PIEŠŤANY - Festival Hodokvas, ktorý v dňoch 4. a 5. júla vypukne na Piešťanskom letisku, prinesie nielen hviezdy hudobného neba, ale aj kvalitné a originálne umenie. Ozdobou festivalu bude vyše troch metrov vysoké, päť metrov dlhé a dva metre široké monumentálne výtvarné dielo!

Výtvarník Martin Luciak ukrývajúci sa pod pseudonymom Cuco bude autorom tradičného hodokvasníckeho monumentu - festivalovej sochy. Areál letiska na dva dni skrášli päť siluet postáv ľudí, ktoré sa pod náporom vetra budú otáčať. Pracovný názov "Vytočení na Hodokvase" zas naznačuje, že v prípade nepriaznivých vetrov budú musieť postavami otáčať sami návštevníci. "Na diele som začal pracovať zhruba pred mesiacom a ešte ma čaká veľa práce. Chcem, aby sa moji Vytočení stali originálnym symbolom tohtoročného Hodokvasu," povedal výtvarník. Dielo vznikne v centre areálu a po skončení festivalu ho chce nechať vystavené v niektorom zo slovenských miest.

Ďalšou zaujímavosťou multimediálneho Hodokvasu budú tandemové maľby. Výtvarníci Erik Šille a Boris Sirka sa v Stane kultúry a oddychu predstavia na tému Divokosť v srdci. "Zápletka, ktorú sa pokúšame v obraze spoločne postrehnúť je zápletkou fascinácie samotnej," vravia spoločne. Hodokvas tento rok prináša aj tradičný Literárny cirkus K. K. Bagalu, divadlá Skrat a Gunagu, či špeciálny Red Light Stage, ktorý by mal byť prekvapením pre všetkých milovníkov dobrej hudby, umenia a farieb...

Viac info:
www.hodokvas.sk
www.myspace.com/hodokvas
www.eventim.sk
www.novamusic.at

Program Hodokvasu 2007:
PLACEBO, KORN, APOLLO 440, STATIC X, MACHINE HEAD, GOLDIE, ANTHONY B, NEW MODEL ARMY, KOSHEEN DJ´S, THE LOCOS, MARKY RAMONE, HOWLING BELLS, NOMEANSNO, JUNGLE DRUMMER, OT VINTA, WICKEDA, LAY OUT THE TRAPS, AL YAMAN, ZONA A, HORKÝŽE SLÍŽE, MOIMIR PAPALESCU & THE NIHILISTS, POLEMIC, ČANKIŠOU, THE LAST DAYS OF JESUS, INDY & WICH, VEC, AMO, SPS, HUDBA Z MARSU, PII JEM & MATELKO & MALEVIL, DIVADLÁ SKRAT A GUNAGU, VÝTVARNÍCI, FILMOVÉ PROJEKCIE, PERFORMANCE a iné...

Vstupenky:
Vstupenky na Hodokvas 2007 za cenu 1.399,- Sk sú dostupné v ktoromkoľvek predajnom mieste siete Eventim do konca mája 2007. K cene lístka treba pripočítať 25,- Sk, čo je poplatok pre predávajúceho. Pre Českú republiku sú lístky v predaji v sieti Ticketstream za cenu 1200,- Českých korún + poplatok siete 35,- Kč.

Dvojdňové permanentky:
1. Máj - 31. Máj: 1.399,- Sk + poplatok 25,- Sk
1. Jún - 3. Júl: 1.499,- Sk + poplatok 25,- Sk
Na mieste: 1.599,- Sk

Jednodňové vstupenky:
Predpredaj: 849,- Sk + poplatok 25,- Sk
Predpredaj v Čechách: 730,- Kč + poplatok 35,- KČ
Na mieste: 999,- Sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits