č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

HODOKVAS: O 3 dni končí predpredaj na Hodokvas!
zdroj Nova Music Entertainment Slovakia, 29.6.2007 (aktualizované)



PIEŠŤANY - Čas do štartu letného multimediálneho festivalu Hodokvas sa už ráta iba na hodiny. V stredu 4. júla vypukne na letisku v Piešťanoch maratón kvalitnej hudby, inšpiratívneho umenia a hlavne nespútanej zábavy! Ak chcete na vlastnej koži zažiť koncerty svetových hviezd ako Placebo, Korn, Apollo 440, Machine Head či vystúpenie kultového DJ Goldieho, musíte sa poponáhľať! Vstupenky za 1499,- Sk sú v predpredaji len do utorka!

Letný multimediálny festival HODOKVAS prinesie 4. a 5. júla 2007 na letisko do Piešťan tie najväčšie hudobné hviezdy, ako aj najzaujímavejšie výtvarné, literárne či divadelné diela. Počas dvoch dní sa na 9 pódiách predstaví vyše 100 umeleckých zoskupení, chýbať nebude festivalová socha, adrenalínové športy, čí žánrovo špecifické menšie scény.

Jednou z najväčších hviezd na Hodokvase bude vystúpenie modernej britskej glam-rockovej skupiny PLACEBO. Na Hodokvase vystúpia v prvý deň - 4. júla. Hlavnou hviezdou druhého dňa bude americká nu-metalová kapela KORN! Milovníkov tvrdej muziky isto potešia aj MACHINE HEAD, ktorí sa budú na pódiu striedať práve s Kornom. Skvelú zábavu a tanec prinesú isto intergalaktickí APOLLO 440, pre ktorých bude Hodokvas jedno z prvých vystúpení po niekoľkoročnej koncertnej prestávke. Milovníci progresívnej gitarovej hudby poteší americký disco-metalový hurikán STATIC X. Aj punku sa dostane dosť priestoru - koncert legendárneho MARKY RAMONA z kultovej kapely Ramones, španielských ska-pankáčov THE LOCOS, či vystúpenie britského klubového objavu Lay out the traps! poteší srdce každého pravého pankáča! Ušiam milovníkov elektroniky a progresívnej hudby ulahodia GOLDIE, KOSHEEN DJ´s či britský JUNGLE DRUMMER spolu s MC Ruthless a DJ Fu. Tanečná hudba dostane samostatný priestor vo veľkokapacitnom stane.

O poriadnu slovanskú zábavu sa postará aj skvelá ukrajinská punk´n´rollová smršť OT VINTA. Skvelú šou si na Hodokvas už teraz pripravuje aj bulharská stálica WICKEDA. Tradične nebudú na festivale chýbať ani českí umelci: MOIMIR PAPALESCU & THE NIHILISTS sú už tradičnou súčasťou festivalu, na druhej strane skupina ČANKIŠOU sa na Hodokvas vracia po dvojročnej prestávke. Z domácich kapiel účasť potvrdili skvelí POLEMIC, ktorí na Hodokvase pokrstia svoje koncertné CD a DVD. Nahrávali ho minulý rok práve na Hodokvase. V hanbe nezostanú ani ZÓNA A, HORKÝŽE SLÍŽE, PUDING PANI ELVISOVEJ, či HUDBA Z MARSU.

Brány Hodokvasu sa otvoria v stredu, 4. júla 2007, o 10:00 dopoludnia. Festival nespútanej zábavy bude bez prerušenia pokračovať vyše 48 hodín až do skorých ranných hodín piatka 6. júla. Sedem hudobných pódií, Pravda stage s tradičným Stanom kultúry a oddychu, sugestívne pôsobiaci Red light stage pre milovníkov kvalitnej goth-rockotéky, PM chill out stage na ľahký oddych, ale aj adrenalínové športy (bungee, paintball, lukostreľba), či festivalová socha. To všetko spolu vytvorí na letisku v Piešťanoch tú pravú hodokvasnícku atmosféru.

Viac info:
www.eventim.sk
www.ticketportal.sk
www.hodokvas.sk
www.myspace.com/hodokvas



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits