č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

ROCKOVÁ JESEŇ 2007 - MY CHEMICAL ROMANCE v Bratislave
zdroj Andrea Čurná, 1.8.2007



CREOMEDIA v spolupráci s AGENTÚROU DUNA uvádza
ROCKOVÁ JESEŇ 2007
MY CHEMICAL ROMANCE v Bratislave !!!



30. októbra 2007 vystúpi v bratislavskom PKO v rámci festivalu ROCKOVÁ JESEŇ 2007 v súčasnosti jedna z najpopulárnejších rockových kapiel MY CHEMICAL ROMANCE.

Rocková skupina MY CHEMICAL ROMANCE vznikla v roku 2001 v americkom štáte New Jersey. Skupinu založil spevák Gerard Way a bubeník Matt Pelissier približne týždeň po teroristických útokoch 11. septembra 2001. Gerard bol totiž očitým svedkom zrážok lietadiel s dvojičkami a toto tak ovplyvnilo jeho život, že sa rozhodol založiť kapelu. Napísal dokonca skladbu Skylines and Turnstiles, v ktorej sa pokúsil vyjadriť svoje pocity z tohoto dňa.

Súčastnú zostavu MY CHEMICAL ROMANCE tvoria Gerard Way, Ray Tro, Frank Iero, Mikey Way a Bob Bryar, ktorý nahradil pôvodného bubeníka Matta Pelissiera.

Hudobný štýl, ktorí hrajú oni sami označujú ako rock, alebo divoký, "nebezpečný" pop.

Debutovali v roku 2002 albumom "Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love", no výraznejší prelom zaznamenali kritikou oceňovaným albumom "Three Cheers for Sweet Revenge" v roku 2004.

V marci 2006 vydali pod názvom "Life on the Murder Scene" dokonca celý set, ktorý obsahoval 2 DVD a 1 CD. Na jednom z DVD-čiek bola chronologicky zobrazená história kapely a na druhom videoklipy a niekoľko živých vystúpení.

V septembri roku 2006 vyšiel ich posledný album "The Black Parade"a do rádií sa úvodný singel "Welcome to the Black Parade" dostal symbolicky 11. Septembra 2006 a onedlho spôsobil mániu po celom svete.

Lístky na festival ROCKOVÁ JESEŇ 2007 v rámci, ktorého sa predstaví aj MY CHEMICAL ROMANCE sa začínajú predávať v stredu 1.auguta v sieti Ticketportal. V predpredaji je cena 799,- Sk v deň konania koncertu budú lístky stáť 1000,- Sk .



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits