č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

ROCKOVÁ JESEŇ 2007 - MY CHEMICAL ROMANCE začína svoje európske turné v Bratislave!
zdroj Andrea Čurná, 13.9.2007 (aktualizované)



CREOMEDIA v spolupráci s AGENTÚROU DUNA uvádza
ROCKOVÁ JESEŇ 2007
MY CHEMICAL ROMANCE v Bratislave !!!



30.októbra 2007 vystúpi v rámci festivalu ROCKOVÁ JESEŇ 2007 v súčasnosti jedna z najpopulárnejších rockových kapiel MY CHEMICAL ROMANCE.

Zaujmavosťou je, že si Bratislavu vybrali ako prvú! zastávku európskej časti ich celosvetového turné. Až po Bratislave ich budú mať možnosť diváci vidieť v Rakúsku, Taliansku, Belgicku, Luxembursku, Nemecku či vo Veľkej Británii.

Znovu pripomíname, že vzhľadom na enormný záujem sa koncert MY CHEMICAL ROMANCE presúva z PKO do väčšieho priestoru a to do Športovej haly Pasienky. Vstupenky, ktoré si priaznivci tejto formácie už zakúpili ostávajú samozrejme v platnosti.

Okrem MY CHEMICAL ROMANCE sa v Bratislave predstaví aj kapela MINDLESS SELF INDULGENCE.

Táto kapela absolvovala s MY CHEMICAL ROMANCE ich celé americké turné, kde sa MY CHEMICAL ROMANCE predstavili aj s kapelami ako Linkin Park, Him a Placebo.

MY CHEMICAL ROMANCE vyvolávajú značnú kontroverziu v názoroch na nich samotných takýmto paradoxom je aj anketa v prestížnom magazíne Kerrang! Kde vyhrali všetky nasledujúce kategórie
- najlepšia skupina
- najhoršia skupina
- najlepší album
- najhorší album
- najlepšie živé vystúpenie
- najlepší počin roku 2006
- najhorší počin roku 2006
- hrdina roku 2006 (Gerard Way)
- anti-hrdina roku 2006 (Gerard Way)
- najsexi muž (Gerard Way)

V Bratislave sa MY CHEMICAL ROMANCE predstavia kompletným koncertným programom, ktorý bude trvať hodinu a pol. Okrem už spomínaných MINDLESS SELF INDULGENCE sa predstavia v úlohe predskokanov aj kapely METROPOLIS a DESMOD.

Lístky na festival ROCKOVÁ JESEŇ 2007 v rámci , ktorého sa predstaví aj MY CHEMICAL ROMANCE sa začali predávať v stredu 1.auguta v sieti Ticketportal. V predpredaji je cena 799,- Sk v deň konania koncertu budú lístky stáť 1000,- Sk .

Viac informácii na www.rockovajesen.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits