č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

RnB Hodokvas tour začalo vypredanými koncertami v Prievidzi a Čadci!
zdroj Nova Music Entertainment Slovakia, 5.11.2007



BRATISLAVA - Inak ako megaúspechom sa nedá označiť štart koncertného turné RnB Hodokvas tour skupiny Horkýže Slíže a festivalu Hodokvas. V piatok 2. novembra sa séria 18 koncertov začala vo vypredanom prievidzskom eScobare, na druhý deň v hanbe nezostali ani Kysuce - v Čadci si koncert Slížov a ich hostí, skupín HT a Tri groše užilo vyše tisíc ľudí! RnB Hodokvas tour pokračuje už od stredy v Banskej Bystrici, Zvolene, Púchove a Lučenci.
Prepracovaná šou plná prekvapení, darčekov a rôznych rekvizít prilákala do Prievidze vyše 500 fanúšikov nespútanej zábavy. Na koncerte odznelo 28 piesní, diváci si vydupali dva prídavky a záver koncertu sa niesol v blížiacej sa vianočnej atmosfére. Na koncerte podľa očakávaní zazneli všetky najväčšie hity (RnB Soul, Brďokoky, L.A.G. song, Lístok na Mars, Maštaľ, Vlak, atď), ale nechýbali ani nové pesničky ako Bernardín, Emanuel Bacigala či Já žeru kvítí z albumu Ukáž mi tú tvoju Zoo. V Čadci nasledoval podobný scenár umocnený fantastickou atmosférou, ktorú tu vytvorili vyše tisíc domácich fanúšikov. "Také skvelé a vďačné publikum sme už dlho nezažili. Úprimne sa priznávam, že búrlivé reakcie ľudí nás zo začiatku koncertu veľmi príjemne šokovali," zhodnotil vôbec prvé vystúpenie Horkýže Slíže v Čadci frontman Kuko.
Nova Music Entertainment, ktorá okrem turné organizuje aj festival Hodokvas, pripravila pre všetkých návštevníkov špeciálny bonus. Každá vstupenka z RnB Hodokvas tour bude zároveň kupónom na zľavu na Hodokvas 2008. V ktorejkoľvek predajni Ticketportal získa návštevník po predložení riadne zakúpenej vstupenky z turné zľavu 111,- Sk na permanentku na letný Hodokvas 2008. So vstupenkou z aktuálneho turné tak zaplatí za 2-dňovú permanentku na Hodokvas príjemných 777,- Sk. Limitovaná akcia platí do 23.decembra. Cena nezľavnenej permanentky na Hodokvas bude od začiatku predpredaja okrúhlych 888,- Sk. V priebehu RnB Hodokvas tour oznámi Nova Music Entertainment aj presný dátum Hodokvasu 08.

Kapela s organizačným teamom 12 ľudí precestuje od 2. novembra do 8.decembra viac ako 3000 kilometrov. So Slížami na jednotlivých koncertoch RnB Hodokvas Tour účinkujú aj ďalšie spriatelené kapely ako Polemic, Chiki Liki Tu A, HT, Pii Jem, či Karpina. Spolu s predkapelami zaznie počas RnB Hodokvas tour vyše 70 hodín živej hudby. Horkýže Slíže oslávili na koncerte v Čadci 15 rokov aktívneho hrania. Skupina totiž na 4. november 1992 datuje vôbec prvý historickú skúšku Horkýže Slíže.

Oficiálny web RnB Hodokvas Tour: www.zoznam.sk/horkyzeslize
Na webe nájdete súhrnné info o kapele ako aj koncertnom turné, bonusom stránky budú jedinečné súťaže o zaujímavé ceny ako aj súťaž Predskokan roka.

Predpredaj vstupeniek: www.ticketportal.sk

Info: www.horkyzeslize.sk, www.hodokvas.sk, www.myspace.com/horkyzeslizetour

RnB Hodokvas Tour pokračuje:
7.november Banská Bystrica, Dom kultúry
8.november Zvolen, Ministry
9.november Púchov, Športová hala VŠK
10.november Lučenec, Cage club
14.november Bratislava, PKO
15.november Košice, Jumbo centrum
16.november Prešov, Véčko
17.november Moravany nad Váhom, Topvar Pub
28.november Nitra, Stará pekáreň
29.november Trenčín, Piano club
30.november Pezinok, Kultúrny dom
1.december Trnava, DK - Baila bar
5.december Žilina, Dom Odborov
6.december Martin, Športová hala Podháj
7.december Poprad, Športová hala Juh
8.december Ružomberok, Športová hala Koniareň



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits