č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

ROCKOVÉ MRAZENIE 2007
zdroj Agentúra DUNA, 16.11.2007



CREOGROUP v spolupráci s AGENTÚROU DUNA uvádza

ROCKOVÉ MRAZENIE 2007
30. 11. 2007 - 18:00 hod
VŠH Púchov

NAZARETH
ARAKAIN, KONFLIKT, NAČO NÁZOV, FACE OF AGONY, ARZÉN



30. novembra 2007 vystúpi na štvrtom ročníku v rámci festivalu ROCKOVÉ MRAZENIE 2007 spolu s kapelami ARAKAIN, ARZÉN, KONFLIKT, NAČO NÁZOV, FACE OF AGONY, medzinárodne uznávaná skupina NAZARETH.

Jedna z najvýraznejších a najúspešnejších kapiel anglickej rockovej scény 70. rokov, má hudobnej scéne neustále čo ponúknuť. Skupina Nazareth má veľký podiel na vyprofilovaní svetovej hard-rockovej scény. Preslávili sa nielen svojimi baladami, ale predovšetkým ako excelentná koncertná kapela, veď na pódiách svetovej scény účinkuje vyše tridsať rokov a je stále populárna. Práve na úžasnú show sa môžeme pripraviť na konci novembra.

Skupina Nazareth však nezaháľa ani na prácach na novom albume. Nedávno dokončili nahrávanie vo Švajčiarsku a na album s 13 novými skladbami sa môžeme tešiť už začiatkom budúceho roka. Malú ochutnávku si pre nás možno pripravili už v rámci ich očakávaného vystúpenia v Púchove.

Úspechy na hudobnej scéne žne i česká rocková skupina ARAKAIN. Svoju dvadsať päťku oslávili páni výročným koncertom a vydali DVD XXV EDEN. To je asi týždeň po vydaní priam na roztrhanie fanúšikmi, pretože už získalo "Zlatú dosku".

Festival ROCKOVÉ MRAZENIE 2007 však zaujme nielen rockových fanúšikov a nadšencov. Na svoje si prídu i priaznivci punku. Tešiť sa môžu na KONFLIKT, alebo na domácu punkovú skupinu NAČO NÁZOV. Prívrženci thrash metalu sa budú radovať z vystúpenia púchovskej formácie FACE OF AGONY. Zostavu účinkujúcich uzatvára skupina ARZÉN, ktorá svojimi rockovými úpravami slovenských ľudových skladieb, ale predovšetkým vlastnou tvorbou baví divákov a všetkých fanúšikov skvelej hudby 25 rokov.

Vstupenky na festival ROCKOVÉ MRAZENIE 2007, v rámci ktorého sa predstaví aj legendárna skupina NAZARETH sú k dispozícii v predpredaji na: www.ticketportal.sk, www.ticketart.sk, www.eventim.sk. V predpredaji je cena Sk 300,-, v deň konania festivalu budú vstupenky stáť Sk 400,-.

Viac informácií na www.rockovemrazenie.sk.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits