č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Apocalypse fest 13
zdroj Martin (AF), 23.11.2007



Po viac ako troch mesiacoch je tu ďalší Apocalypse fest, tentokrát s poradovým číslom 13. Táto "predvianočná párty" sa uskutoční 21vého decembra v trnavskom Art Klube, ktorý v tom čase bude už po rekonštrukcií a toto bude jedna z prvých akcií po jeho opätovnom otvorení.

Headlinerov bude tvoriť talianska dvojica Septycal Gorge a Putridity. Septycal Gorge patria medzi uznávanú veličinu talianskeho brutal deathového podhubia, ich hudobné vyznenie by sa dalo porovnávať napr. s americkým Disgorge, či Deeds of Flesh. Pre fans ešte extrémnejšej hudby je tu Putridity, ktorých hudba sa nesie niekde v duchu Enmity. Dvojica mala byť doplnená aj o ďalších talianov Blasphemer, tí sa však celého turné nezúćastnia kvôli absencií bubeníka, keďže Romain Goulon (Disavowed, Arsebreed) kapelu aj napriek rôznym prísľubom opustil. Českí bratia budú mať na koncerte dvojnásobné zastúpenie. Skúsení Smashed Face už majú na konte dva albumy a x-krát pretourovaný kus Európy. Slovenskému publiku môžu byť známi aj z vystúpenia pred Misery Index v Ružomberku. Spineless Fuckers je hlavne o recesií. Skupina, ktorej súčasťou sú dvaja členovia Mincing Fury (Reef na bicích!!) hrá zábavnú zmesku tanečného grindu obohatenú hrou na trombón a dvoma chorobnými vokálmi. Ďalším spestrujúcim elementom budú atmosferickí a melodickí martinčania Antares, ktorí patria medzi dlhohrajúce legendy domácej scény. Kapela už čo to odohrala, dokonca koncert pred Rotting Christ. Suburban Terrorist sú zas menšou vychádzajúcou hviezdou na slovenskej scéne, vďaka častému koncertovaniu sa kapela neustále zlepšuje a dostáva do hlbšieho povedomia ľudí. Energická porcia deathcore-u to v piatočný večer poriadne rozhýbe. A napokon domáci miláčikovia Flag, ktorí sa v Trnave predstavili už 2x, čím si tu vytvorili riadne množstvo skalných fans. Milovníci starej Sepultury, prípadne Slayeru sa majú na čo tešíť, pretože hudba Flag je silno ovplyvnená práve tymito zoskupeniami.

zhrnutie:

Apocalypse fest. 13
21.12. (piatok)
TRNAVA (Art Klub)
18:00 // 150sk

..::SEPTYCAL GORGE (Brutal Death Metal - ITALY)
www.myspace.com/septycalgorge

..::PUTRIDITY (Brutal Death Metal - ITALY)
www.myspace.com/putridity

..::SMASHED FACE (Brutal Death Metal/HC - CZECH REPUBLIC)
www.myspace.com/smashedfacecz

..::SPINELESS FUCKERS (Catchy Dance Disco Grind with Members of Mincing Fury - CZECH REPUBLIC)
www.incipitum.sk/fotoreporty.php?q=071016

..::ANTARES (Atmospheric Melodic Death Metal - SLOVAKIA)
www.antaresonline.sk

..::FLAG (Thrash/Death Metal - SLOVAKIA)
www.myspace.com/flagband

..::SUBURBAN TERRORIST (Deathcore - SLOVAKIA)
www.myspace.com/suburbanterroristslovakia

kontakt:

web: www.myspace.com/apocalypsesvk
mail: Apocalypse4@azet.sk
tel.: 0910 129 514
ICQ: 233-780-042



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits