č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

HODOKVAS 08: Opäť v Piešťanoch a opäť 4. - 5. júla!
zdroj Nova Music Entertainment Slovakia, 21.12.2007



PIEŠŤANY / BRATISLAVA - Letisko v Piešťanoch bude v dňoch 4. a 5. júla 2008 (piatok, sobota) znova patriť živelnému rock´n´rollu a nespútanej zábave. Už deviaty ročník tradičného letného Hodokvasu zostáva na rovnakom mieste a v rovnakom dátume ako minulý rok. Organizátori sú presvedčení, že aj tradičná "hodovasnícka" zábava a radosť sa na Hodokvas vráti takisto, ako každé leto. Aj preto odštartovali predpredaj vstupeniek netradične: ešte pred Vianočnými sviatkami!

Predpredaj vstupeniek na letný Hodokvas 08 sa začína už túto stredu - 19. decembra. Lákadlom má byť výhodná uvádzacia cena. Dvojdňová permanentka bude stáť okrúhlych 888,- Sk. Pre všetkých vyše 20 tisíc fanúšikov, ktorí sa zúčastnili na ľubovoľnom koncerte Horkýže Slíže v rámci RnB Hodokvas tour (a nezahodili lístok), platí po predložení riadne zakúpenej vstupenky špeciálna zľava 111,-Sk. Za lístok na Hodokvas 08 tak zaplatia iba 777,- Sk. Obe akciové ceny platia len do konca januára. Vstupenky sú dostupné vo všetkých predajniach siete Ticketportal.

Festival Hodokvas sa za 9 rokov veselého života vypracoval na jednu z najväčších a najvýznamnejších hudobno-kultúrnych akcií v rámci celého Slovenska. Hodokvas vznikol v Brne ako reflexia na apatiu v slovenskom multimediálnom živote, ktorý mal podporiť priateľské vzťahy v kultúrnom dianí s Českou republikou. Po presunutí do Modry a neskôr do Pezinka sa Hodokvas od roku 2006 natrvalo udomácnil na piešťanskom letisku. V minulých rokoch priniesol na Slovensko hudobné hviezdy ako Placebo, Korn, Iggy Pop, Apollo 440, The Presidents of the USA, Die Toten Hosen, či The Adicts. Inak tomu nebude ani v roku 2008. Hlavné open air pódium, Second live stage, Nonstop reggae-dancehall, tanečný stan či areál adrenalínových športov sú pripravené nielen na nával ľudí, ale aj kvalitnej hudby a zábavy.

Viac info:
www.hodokvas.sk
www.myspace.com/hodokvas



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits