č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Storms Over Tatra 2008 trikrát na Slovensku!
zdroj Contempt, 4.2.2008



Počas troch februárových dní sa Slovenskom od západu na východ preženie metalová víchrica, o ktorú sa postarali usporiadatelia z Helvete Slovakia. Táto minišnúra mala premiéru presne pred rokom, kedy nás navštívili rakúski Moross a Tyrants spolu s nemeckými kolegami Necroid.

"Páchateľmi, ktorí sa vracajú na miesto činu" budú tentokrát Tyrants, ktorí k nám zavítali ako skôr neznáma podzemná banda z "východnej marky", ale svojím presvedčivým a na úrovni zahratým klasickejším black metalom si slovenské publikum získali. Privezú so sebou aj dve ďalšie rakúske bandy, ktoré doteraz u nás nehrali - deathmetalových Decius a thrashmetalových Coalition Of Evil. A aby nezostala v hanbe ani domáca scéna, so spomenutými spolkami sa domovinou preženú aj jedni z najpovolanejších - košickí Contempt, ktorých rýchly a brutálny death metal blasfemického razenia už dávno predstavuje overenú kvalitu.

Miniturné sa začína 14.2. v žilinskom klube Honey Bunny, kde metalové besnenie prepukne o 18.00 (vstup 80 Sk). 15.2. dostane zabrať klub Naozzay v Nitre (19.00, 70 Sk) a určite "slávnostné vyvrcholenie" možno očakávať 16.2. v košickom Colloseu, kde od 19.00 za 99 Sk uvidíte aj to, čo ste ešte nevideli, ale aj to, na čo sa oplatí prísť viackrát.

Ešte nejaké tie "návnady":
Tyrants: www.myspace.com/blackmetalwarfare
Coalition Of Evil: www.myspace.com/coalitionofevil
Decius: www.myspace.com/deciusmusic
Contempt: www.myspace.com/contemptsk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits