č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Súboj kapiel: BE DIFFERENT... BE FREE... BE DEVIANT!
zdroj Deviant Production, 11.2.2008



Deviant Production Vám s pýchou a hrdosťou predstavuje osem kapiel, ktoré budete môcť počuť a vidieť na veľkom Súboji kapiel 15. Februára 2008 v Randal Clube:

Art Of Creation ( power metal/ Zvolen)
Axis (hard rock/ BA)
Catastrofy (thrash metal/ BA)
Morgue Son (metal/Uherský Brod)
Phonema (crossover-numetal/Levice)
Punk Funk Genius (funky/BA)
Sonderfall (melodic death/BA)
Stainless (grunge/BA)

Be different - chceme predviesť Mestu a Svetu niečo, čo tu ešte nebolo: koncertujú skvelé nové kapely, ktoré zahrajú svoje vlastné piesne, ukážu svoje nápady a predvedú, čím dokážu zväčšiť obzory hudobného sveta.

Be free - hudba je o prekonávaní hraníc, o dosahovaní ďalších a ďalších mét a o hľadaní iných ciest - tak sa jej nesmú dávať žiadne limity, žiadne hranice. Na koncerte budú všetky možné štýly, všetky možné cesty: hard rock, metal, trash, melodicdeath, grunge, powermetal - pre všetkých všetko, bez limitov.

Be Deviant - ak ešte nepoznáte mená týchto úžasných hudobníkov, pripojte sa k Súboju kapiel - bude sa bojovať o hlasy poroty (hudobníci, novinári), ale hlavne o VAŠU priazeň! Deviant Production chce ukázať nové talenty a nádeje, ktoré majú pred sebou nepochybne veľké šance a slávnu budúcnosť - a Vy s nami môžete na vlastné oči uzrieť vzostup nových hviezd na hudobné nebo!

Viac info na: www.deviantproduction.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits