č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Rotten Sound, The Ocean, Victims, Trap Them
zdroj Rastislav Fabian, 24.3.2008



Rotten Sound

Rotten Sound sa už od počiatku 90. let radí medzi špičky nielen finského undergroundu a ich hudba by sa dala charakterizovať ako zmes takmer všetkých extrémnych štýlov metalu s grindcorom. Kvalitný mix severského death´n´rollu a zbesilého grind-coru v ich podaní prichádzajú po prvykrát prezentovať aj na Slovensko.
www.myspace.com/rottensound

The Ocean

THE OCEAN sú na poli brutálneho emotívneho mixu hardcoru a metalu absolútnou jedničkou. Nespútaní,divokí,energickí. To sú The Ocean. Striedanie drsných metalových riffov s nervovými linkami reznutými hardkorom. Zaručene na nich po koncerte tak skoro nezabudnete.
www.myspace.com/theoceancollective

Victims

Švédsku scénu bude zastupovať kapela Victims zo Stockholmu. Poriadne agresívny old school hardcore s prvkami punku a rocku ktorý vám nakope zadok!!! Povinnosť pre všetkých hardcorákov!!!
www.myspace.com/victims

Trap Them

Ako prvý sa predstavia američania Trap Them . Cieľom partie naštvaných chlapíkov z Washingtonu bude rozpútať poriadne pogo a stage-diving hneď od začiatku až do konca. Pekelný mix punku,hardcoru a metalu.
www.myspace.com/trapthem



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits