č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


TOPFEST 2008 - JUBILEJNÝ PIATY ROČNÍK TOPFEST 2008 BUDE ŤAŽKÝ!
zdroj Agentúra DUNA, 2.5.2008



TOPFEST 2008
NOVÉ MESTO NAD VÁHOM
27. - 28. 06. 2008



Nielen vďaka jednému z headlinerov - thrashmetalovej skupine SLAYER, ktorá sa na Slovensku predstaví po prvý krát!

Prívlastok ťažký, si vyslúži aj vďaka ďalšiemu skvelému menu, ktorým sa program TOPFSETU 2008 rozrastá do ďalšieho rozmeru. Britskí The HEAVY, u nás známi predovšetkým nevtieravou hitovkou "That Kind Of Man", ktorá sa šíri rádiovým éterom, žne pozitívne kritiky redaktorov NME, Q či Mojo. Označujú ich za fúziu Princa s Rolling Stones, okorenených prímesou šesťdesiatych rokov. "Natriasači" zadkov na každom dobrom festivale. TOPFEST 2008 nebude výnimkou.

Okrem nich sú tú dlhoavizovaní sóloví i skupinoví interpreti: KABÁT /cz/, ZÓNA A, PUDNIG PANI ELVISOVEJ, HT, AMPHIBIOS, LAVAGANCE, PARA, CHINASKI, HEX, DIVOKEJ BILL /cz/, TLESKAČ /cz/, PUNKREAS, ANAWI, HORKÝŽE SLÍZE, sa predstavia počas prvého prázdninového víkendu na jubilejnom piatom ročníku TOPFESTU 2008.

To však zďaleka nie je všetko. Rozšírenie festivalu o ďalší stage, dáva priestor dramaturgii pre začínajúce, tzv. "garážové" kapelky, ktoré sa môžu tešiť väčšej pozornosti.

Jubilejný piaty ročník TOPFESTU 2008 prinesie ešte PREKVAPENIE, v podobe headlinera, na ktorého vyjadrenie sa netrpezlivo čaká...

Blíži sa nám i pozývací koncert na TOPFEST 2008, v podaní skupiny THE CAVALERA CONSPIRACY - návrat SEPULTURY, či SOULFLY. Explózia energie, nepopísateľný hudobný príval Vás čaká už 10. 06. 2008, ŠH Pasienky, Bratislava. Vstupenka naň slúži tiež ako Sk 100,- zľava pri zakúpení dvojdňovej vstupenky na TOPFEST 2008.

Vstupenky na TOPFEST 2008, si je možné zakúpiť v sieťach: www.ticketportal.sk, www.eventim.sk, www.ticketart.sk. V predpredaji je permanentka (Sk 600,-) a jednodňová vstupenka (Sk 400,-).
V limitovanom množstve je tiež v predaji aj VIP vstupenka, ktorú je možné zakúpiť si iba v predpredaji, v cene Sk 1.200,-.

Viac informácií na: www.topfest.sk.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits