č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

INFERNO BOOOM FEST 2008 - "obyčajný festival, pre obyčajných ľudí"
zdroj Inferno Booom Fest, 9.5.2008



INFERNO BOOOM FEST 2008
25.-26. júl 2008



Štvrtý júlový víkend bude v areály letného kina v Martine patriť festivalu INFERNO BOOOM FEST. Jeho 3. ročník ponúkne bohatý program, množstvo sprievodných aktivít, perfektné služby a samozrejme nezabudnuteľné zážitky. V Martine opäť po rokoch na chvíľu vznikne platforma pre stretávanie sa rôznych hudobných svetov.

Organizátor festivalu je rád, že s predstihom troch mesiacov môže ponúknuť fantastický prehľad interpretov. Za hlavné hviezdy spomenieme: PRIMAL FEAR /GER/ Kreyson, Citrón, ŠKWOR, BIONIC ANGEL/GER/ Visíci Zámek, Slobodná Európa, No-Name, Tleskáč....... Festival sa môže pochváliť aj potvrdením účasti veľmi vzácneho hosťa, legendy Punk Rock and Oi kapely SHAM 69 z Veľkej Británie.

Dramaturgia festivalu tento rok ponúka široké spektrum domácich a zahraničných interpretov z rôznych hudobných žánrov - hardrock, heavy metal, rock pop, reggae, punk, hip-hop, elektronická scéna.

Na rockovom line -upe sa okrem hviezdnych mien predstavia aj mladé rockové formácie Black Velvet, Like Fool, Final Fiction, Second End, Scarlet Wings, Innocens, Calathea, ale aj ostrielaní rockeri a punkeri Plus Mínus, Editor, Extip, NVU, Chaos in Head, Euthanazia, New Black Widov, Dymytry, Metropolis, SRO...

Spolu sa na INFERNO BOOOM FESTE 2008 predstaví vyše 40 skupín a interpretov na dvoch open-air pódiách, 20 dídžejov v tanečnej aréne. Celkový počet účinkujúcich na festivale presahuje 250 osôb.
Na priestore s rozlohou 30 000m2; bude umiestnený celý festivalový areál s pódiami a stanovým mestečkom, parkovacie miesta budú umiestnené pred areálom AMFIKA a na vyznačených prístupových cestách...

Vstupenky na INFERNO BOOOM FEST 2008, si je možné zakúpiť v sieťach: www.ticketportal.sk a www.ticketart.sk.

Viac info na: www.infernofest.eu.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits