č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Glenn Hughes - aktuálna tlačová správa
zdroj Double Head Productions, 12.5.2008



Glenn Hughes
23.5., Bratislava – Divadlo Aréna



Glenn Hughes, známy ako „Voice of Rock“ , niekdajší člen Deep Purple, Black Sabbath a Trapeze začal aktuálny rok v skvelej kondícií.

19. februára vystúpil na prestížnom Hollywoodskom koncerte, známom ako Rock 'n Roll Fantasy Camp. Zajamoval si v príležitostnej formácií spoločne s osobnosťami ako Nick Mason (PINK FLOYD), Simon Kirke (Bad Company, Free), Gene Simons (KISS) či Alan White (YES).

Tiež finišoval na novom albume spoločne so svojim priateľom Chadom Smithom z Red Hot Chilli Peppers, ku ktorej vydal aktuálne stanovisko:

„Som veľmi rád, že môžem oznámiť celosvetovú premiéru môjho najnovšieho albumu „FUNK - First Underground Nuclear Kitchen...,“ začína nové správy Glenn Hughes a pokračuje: „Stane sa tak prvý májový týždeň (09.mája) a som veľmi hrdý na tieto pesničky. Inokedy keď donahrávam album, nezvyknem si už novinky púšťať, ale tento album je veľmi návykový...
Na rozdiel od predchádzajúceho albumu produkovaného Chadom Smithom z Red Hot Chilli Peppers, tentoraz si Glenn produkciu „privlastnil“ len pre seba a Chada odsunul len do úlohy bubeníka. O Nukleárnej kuchyni ešte prezradil toto: „je pre mňa návratom ku koreňom a vydareným príspevkom mojej diskografie. Nechcem prichádzať s rovnako znejúcimi skladbami dvakrát a motať sa v minulosti. Snažím sa prostredníctvom skladieb zachytiť moje pocity v danom čase. Na týchto som tvrdo pracoval dlhé hodiny v mojom domácom štúdiu a dúfam, že upútajú Vašu pozornosť. Nuclear Kitchen patrí Vám všetkým, je mojou hlbokou vnútornou výpoveďou.“

Glenn

GLENN HUGHES počas svetového turné navštívi tretí krát Bratislavu, 23. mája vystúpi v Divadle Aréna.

www.doubleheadpro.com



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits