č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

WESTERN PUSSY LOVERS VOL.1
zdroj EPL AGENCY, 17.6.2008



WAKING THE CADAVER (SLAMMING GORE GROOVE/USA); ETERNAL BLEEDING (SICK BLASTING BRUTALITY/ZH); MORTALLY INFECTED (MURDEROUS INSANITY/BA); DIFTERY (US BRUTAL DEATH/PD)



Aby sa nepovedalo, že sa toho vo vodách Brutal Death Metalu na Slovensku hmýri priveľmi málo, pripravili pre nás labužníkov týpci z EPL AENCY lahôdku v podobe WESTERN PUSSY LOVERS VOL. 1. Pre tých, ktorým ani jedna zo zúčastnených kapiel nič nehovorí, skúsim aspoň v krátkosti načrtnúť o aký humbuk pri spomínanej akcii pôjde. Takže po poriadku:

WAKING THE CADAVER je partička magorov z New Jersey (USA) hrajúcich Brutal Death Metal toho najhrubšieho zrna (v tejto kategórii sa pohybujú taktiež napríklad Rusi ABOMINABLE PUTRIDITY, alebo mlátička z Americkej Kalifornie CEPHALOTRIPSY). Kapela ako taká vznikla na začiatku roku 2006, zatiaľ stihla natočiť dvojskladbové demo a debutový album pod názvom PERVERSE RECOLECTIONS OF A NECROMANGLER, ktorý žne úspechy vo vodách undergroundu po celom svete. Chalani práve v tomto čase štartujú svoje prvé európske turné, ktorého jedna zastávka sa uskutoční práve v Bratislavskom klube Randal a v rámci ich túrka je toto jediný koncert na území Slovenskej Republiky

Čo sa týka ETERNAL BLEEDING, tak tu si fakt neviem predstaviť, že sa nájde niekto, kto by túto brúsku zo Žiaru nad Hronom nepoznal. Mladíci (ak ich vôbec takto môžem nazvať), na čele s Lukášom Lanckom sú už v podstate ostrieľaní harcovníci na bojovom poli v rámci Slovenského a dovolím si tvrdiť, že aj európskeho brutal death metalu a preskákali si toho už naozaj dosť. V Bratislave sa predstavia cca po roku a opäť sa môžete tešiť na zmes našľapaných riffov, ultra rýchlej bicej mašinérie a zničujúceho vokálu.

Bratislavská drtička MORTALLY INFECTED sa na domácej pôde predstaví tiež zhruba po roku. Borci z Bratislavy majú pripravený na vydanie nový materiál, ktorý sa v rámci slovenského brutal deathového podhubia teší už teraz veľkej obľube. Našľapaný brutal death s častou zmenou temp vás prejde ako psa valec a to čo za mikrofónom vystrája spevák, nemá na Slovensku obdoby. Môžete sa teda pripraviť na totálny masaker a vyzerá to tak, že ani v tento nádherný pondelkový večer sa nikto nevyhne poriadnej dávke smrteľnej infeckcie.

Ďalšia zo zúčastnených tlúp DIFTERY z Prievidze, nie je na Slovenskej scéne tiež žiadnym nováčikom. Slovenský DISGORGE, ako túto mlátičku titulujú mnohé slovenské undergroundové inštitúcie, si nenechá nič ľúbiť a šou v podaní týchto "hezounú" býva vždy zážitkom na ktorý sa len veľmi ťažko zabúda hehe. Ľúbivé tóny harfy podporované rytmickou hrou tympánov a do toho spev ala "Karel Gott" vás vtiahne do deja krvavých jatok, z ktorých niet úniku.Títo mladíci sa v Bratislave predstavia vôbec po prvý krát a to čo sa bude diať pod pódiom a pod ním si neviem a ani nechcem predstaviť hehe.

Takže pokiaľ niekomu ešte stále niektoré zo spomínaných monštier stále ničnehovorí, toto je jedinečná príležitosť ako prísť o panenstvo. Nezabudnite zobrať so sebou všetkých príslušníkov vašej 20 člennej rodiny a príďte sa pozrieť na ako sa devastujú posledné zvyšky zdravého ľudského rozumu. Toto bude peklo z ktorého niet návratu!!!!

EPL AGENCY



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits