č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


TOPFEST 2008 - TOPFEST 2008 TENTO TÝŽDEŇ OTVÁRA SVOJE BRÁNY
zdroj Agentúra DUNA, 26.6.2008



TOPFEST 2008
NOVÉ MESTO NAD VÁHOM
27. - 28. 06. 2008



Piaty krát areál Zelenej Vody pri Novom Meste nad Váhom otvorí svoje brány pre milovníkov hudby, skvelej atmosféry. Presne 26. 06. 2008 o 16:00 hod. už privíta nedočkavých návštevníkov vyhladovaných po rocku, metale, punku, alternatíve, jednoducho po skvelej hudbe rôznych štýlov a žánrov.

Držitelia ceny grammy - americká thrashmetalová skupina SLAYER, slovenskí i českí slávici, či držitelia cien hudobných akademikov, to všetko prináša jubilejný piaty ročník festivalu TOPFEST 2008.

Po prvý krát na Slovensko zavíta nielen skupina SLAYER, ktorá určovala smerovanie metalovej hudobnej scény. Po prvý krát slovenskí diváci uvidia i skupinu SAILOR, ktorá udávala smer v populárnej hudbe. Ovenčená mnohými oceneniami, desiatkami skladieb, ktoré sa ocitli na prvých priečkach najvýznamnejších hudobných rebríčkov sveta. Tešiť sa môžeme na skladby, ktoré si získavajú stále svojich fanúšikov: "Girls Girls Girls", "A Glass of Champagne", "One Drink Too Many", "Traffic Jam", a mnohé ďalšie, ktoré istotne zaznejú.

Šesť desiatok účinkujúcich, štyri pódiá, výnimočné prostredie a neopakovateľné zážitky na Vás čakajú už budúci týždeň, teda prvý prázdninový víkend na Zelenej Vode pri Novom Meste nad Váhom.

Vstupenky na festival TOPFEST 2008, si je možné zakúpiť v sieťach: www.ticketportal.sk, www.eventim.sk, www.ticketart.sk a u stálych predpredajcov. V predpredaji je permanentka (Sk 600,-) a jednodňová vstupenka (Sk 400,-).
V limitovanom množstve je tiež v predaji aj VIP vstupenka, ktorú je možné zakúpiť si iba v predpredaji, v cene Sk 1.200,-.

V prípade, že ste navštívili pozvánku v podobe koncertu The CAVALERA CONSPIRACY, nezabudnite využiť zľavu vo výške Sk 100,-, pri zakúpení permanentky.

Viac informácií na: www.topfest.sk.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits