č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

ČERVENÍK 2008: 43. ročník - amfiteáter ČERVENÍK
zdroj Agentúra DUNA, 29.7.2008



ČERVENÍK 2008
43. ročník - amfiteáter ČERVENÍK
08. - 09. - 10. 08. 2008



Medzinárodné slávnosti spevu, hudby a tanca sa o svoje slovo hlásia už po 43. krát. Po 43. krát sa uvidíme na festivale, ktorý sa svojou históriou radí medzi najstaršie kultúrne podujatia na Slovensku. Počas posledných rokov výrazne oživil dramaturgiu, čím prilákal nové generácie a vybudoval tak tradíciu i u mladších milovníkov nielen folklórnej, ale i modernej hudby. Festival, ktorý ponúka hudobné vyžitie všetkým generáciám v sebe spája pop, rock, punk, produkciu pre strednú generáciu, ale i slovenský i zahraničný folklór.

Tento rok sa všetci, stáli i noví návštevníci môžu tešiť na hodiny a hodiny skvelej hudby v podaní nasledovných interpretov: ANAWI, AMPHIBIOS, HOSIPTAL BUKRA, HASIACI PRÍSTROJ, BANK OF JOE, ZUZANA SMATANOVÁ, HEX, DESMOD, HT, HORKÝŽE SLÍŽE, KONFLIKT, POLEMIC, SLOBODNÁ EURÓPA, ANONYM KIDS, ARZÉN, VÁCLAV NECKÁŘ & BACILY, DRIŠĽAK, ČECHOMOR, CIGÁNSKI DIABLI, Club 84.

Okrem nich sa tam predstavia i folklórne súbory a dychové hudby. Pestrý program a ojedinelá elektrizujúca atmosféra, ktorá je pre tento festival povestná sú veľkým lákadlom. Slová nestačia, je potrebné festival navštíviť a zažiť to na vlastnej koži.

Vstupenky na 43. ročník festivalu ČERVENÍK si môžete zakúpiť v sieťach: www.ticketportal.sk, www.eventim.sk a www.ticket-art.sk.
Zakúpiť si môžete vstupenku na:
- Piatok: Sk 300,- / na mieste Sk 400,-
- Sobotu: Sk 200,- / na mieste Sk 300,-
- permanentku: Sk 500,- / na mieste nepredajná.

Ste srdečne vítaní.

www.agenturaduna.sk.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits