č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Nové muzikantské fórum na Slovensku!
zdroj mkmB.sk, 4.8.2008



Pre všetkých, muzikantov, fanúšikov a hudobných priaznivcov vznikol priestor, na diskusiu o slovenskej aj svetovej hudbe bez obmedzení. Fórum www.forum.mkmB.sk spustil server Mama Kup Mi BOOSTER, slúžiaci na bezplatnú prezentáciu amatérskych kapiel, hudobníkov i profesionálov.

Muzikantské fórum bez cenzúry a obmedzení prináša okrem diskusií medzi fanúšikmi a hudobníkmi aj recenzie amatérskych kapiel, ktoré sú registrované na portáli mkmB.sk. Zároveň priaznivci hudby môžu vytvárať vlastné témy, tvoriť fankluby a stvoriť živú komunikáciu o hudobnom svete. Novinkou sú aj mapované festivaly, kde môžu ľudia zdieľať fotky, názory, či dojmy.
Okrem hudobných tém obsahuje fórum aj ponuky pre moderátorov, vysvetlenie fungovania portálu mkmb.sk, či prípadné možnosti pracovať v hudobnom priemysle prostredníctvom webu Mama Kup Mi BOOSTER, ktorý ma medzinárodnú pôsobnosť a aktívne pôsobí na Slovensku, v Čechách, Maďarsku, Poľsku, a plánuje svoje rozširovanie aj do Rumunska.

K stanoveným témam je možnosť vytvárať aj vlastné diskusné miestnosti podľa záujmov a vkusu. Pre registrovaných užívateľov je pripravená do 30.9.2008 aj atraktívna súťaž o 5 telefónov Apple iPhone.

www.forum.mkmB.sk vzniklo na podporu amatérskych hudobných kapiel a na priamy kontakt s fanúšikmi, na názorové výmeny a vytváranie hudobnej komunity prostredníctvom internetu.

Mama Kup Mi BOOSTER (mkmB.sk) je neziskovým projektom spoločnosti GBM Slovakia, distribútora a predajcu hudobnej a ozvučovacej techniky na Slovensku i v zahraničí.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits