č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

WONDERWORLD FEST
zdroj Školky, 4.2.2009



Deň 7. 2. 2008 sa bude v prešovskom bunkri niesť v znamení "divov"!!! Organizátori "kultúrnych" podujatí si pre vás totižto pripravili lahôdku s názvom Wonderworld fest! Pôjde skutočne o nevídanú šou, nakoľko každá z účinkujúcich kapiel sa predvedie v neobvyklom "svojskom" štýle.

O 19. hodine na brány prešovského BUNKRU zaklopká východniarom už známa Symetria, ktorú si publikum obľúbilo hlavne vďaka ich neortodoxnému prejavu a kombináciou nespočetných žánrov od thrash, black, cez doom metal až po rock...

Ako druhá sa predstaví svojím štýlom naozaj bizarná bratislavská zostava REMMIRATH, ktorá si odvážne dovolila skĺbiť black metal a rock, a mnohí si spoluznenie týchto štýlov nedokážu predstaviť ani vo sne... Patríte medzi takýchto ľudí? Neváhajte a príďte sa presvedčiť, že sa to dá a stojí to za to!!!

Tretím horúcim kandidátom na zisk trofeje "TOTAL MADNESS" bude na hudobnej scéne neustále napredujúci KHADAVER - industrial-elektro metal. Neboli ste dlho na diskotéke? Nech sa páči! "Elektronické koňare" vám predvedú, čo je hudba budúcnosti - elektronika s doprovodom gitary a basy doplnené o mimocivilizačný škrekot uja speváka. Táto kapela má pre svojich priaznivcov pripravené aj malé prekvapenie a to KRST DEBUTOVÉHO EP.

Keď už všetko po oslavách utíchne, na scénu nastúpi vrátiť všetko do "normálu" trenčiansky KORIUM a upokojí to melancholic black metalom na dobrú noc po nevšednom večeri plného divov zvanom - WONDERWORLD!



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits