č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

DEATHLINE show
zdroj Matúš Jaško, 12.3.2009



28. marca roku pána 2009 bude v prešovskom V - klube opäť horúco na akcii zvanej DEATHLINE show, no tentokrát to bude omnoho tvrdšie ako obvykle a to dokonca s medzinárodnou účasťou, ale poďme poporiadku.

O 19:00, ako je hlásený oficiálny začiatok akcie budú na fanúšikov čakať prešovskí Stropkovčania, ktorí sa dostali do povedomia fanúšikov nie len svojou death-black metalovou krutou hudbou, ale tiež svojim kruto dlhým názvom - ANGELIC EMBRACE IN THE NEST OF DEATH.

Ako druhá v poradí sa na pódium vyšplhá skúsenosťami ošľahaná prešovská stálica PERVERSITY, ktorú netreba nikomu nijako extra predstavovať, nakoľko sa pred domácim publikom predstavila už viackrát, no zakaždým ich deathové predstavenie malo niečo do seba a verím, že tomu nebude inak ani tentokrát.

Po dvoch kvalitných predskokanoch nedá davu ľudí vydýchnuť ani kapela tretia v poradí a to nik iný ako slovenská legenda death metalu z Banskej Bystrice - PATHOLOGY STENCH, ktorá okrem starých dobrých songov predstaví východu po prvý krát svoj nový album s názvom MEATALL. Tu sa dá okrem zaručene kvalitnej muziky takmer so 100% istotou predpovedať aj niečo "malé" na spestrenie programu (tí ktorí videli túto kapelu naživo, určite vedia o čom hovorím).

Ako som spomenul v úvode, nebude chýbať ani hosť spoza hraníc. VISCERAL GRINDER - to je názov kapely ktorá k nám pricestuje až z ďalekého Mexica a Slovákom ukáže, ako znie death metal grindcore v Južnej Amerike.

Je sa učite na čo tešiť, aj napriek finančnej kríze :)



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits