č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

KONCERT ORIGIN
zdroj EPL Agency, 14.4.2009



13.5.2009 je dňom ako každý iný, až na jednu maličkosť, a to, že sa v Košickom Collosseum Clube uskutoční skvelá metalová akcia. Jedná sa o kapely ORIGIN, HEAVING EARTH, MORTALLY INFECTED. Koncert je trošku zvláštny tým, že sa jedná o jediný na našom slovenskom území a že to bude riadna porcia brutálno-technického prevedenia metalovej hudby.

Headlinerom akcie je kapela ORIGIN, ktorá bola založená Paulom Ryanom a Jeremy Petersonom (ktorý hral dokonca aj v Cannibal Corpse) v roku 1997 v mestečku Kansas (USA). Kapela je výnimočná svojou megabrutálnou rýchlosťou a precíznou technikou, ktorú predvádzajú veľmi originálne. Za svojích 12 rokov pôsobenia má ORIGIN na svedomí 1 demo a 4 plnohodnotné albumy. Posledný počin s názvom Antithesis z roku 2008 vyšiel ako aj ostatné albumy pod veľmi známou firmou Relapse Records a ponúka nekompromisný death metal s ultrarychlými spevmi. Nieje to hudba pre slabšie povahy!!!

Ako ďalšia kapela sa vám predstaví nová nádejná kapela od našich českých susedov z Prahy s názvom HEAVING EARTH, kapela vznikla z pozostatkov kapiel ako Intervalle Bizzarre, Ahumado Granujo, či Ingroving. Až na to, že ich muzika nie je vôbec totožná s týmito kapelami, ale hrá kvalitný technicky prevedený death metal pre fanúšikov Immolation, Hate Eternal, Morbid Angel, či Incantation. V roku 2008 vychádza demo s názvom Visions Of The Vultures a na Slovensku sa predstavia prvý krát.

Poslednou kapelou tejto akcie sa predstavia bratislavskí ultrabrutalisti MORTALLY INFECTED, ktorým v roku 2008 vyšiel mini album pod nemeckou firmou Revenge Production s názvom The Age Of Eclipsed Reality. Kapela hrá brutálny death metal v jeho americkej forme, niečo pre Disgorge(US) a Dying Fetus fanušíkov so skvelými klepačkami a chorobným spevom. Taktiež sa jedná o vôbec prvý koncert kapely v našich východných končinách.

Na tých, ktorí sa osmelia podporiť túto akciu sa vopred tešíme, no a tých, čo to nemajú ani len v pláne pozdravujeme. Akékoľvek info nájdete na našom novom webe.

13.5.2009 - ORIGIN, HEAVING EARTH, MORTALLY INFECTED, Košice ( Collosseum Club), 18:30.

Lucas EPL
www.eplagency.sk
www.myspace.com/eplconcertagency
eplbookingagency@gmail.com



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits