č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Koncerty Hammerfall a Scorpions na Slovensku
zdroj EPG Rock On!, 17.4.2009

Scorpions

Kapela sa pred veľkým ruským júnovým turné rozhodla vyskúšať novú svetelnú a zvukovú techniku práve na košickom koncerte a týždeň pred ním poslala nové požiadavky na aparatúru!!! Pódium sa oproti pôvodným rozmerom bude zväčšovať o 80m2 a Scorpions si dovezú aj nové LED steny, kvôli ktorým bude nutné postaviť 2 rampy navyše. Oslavy tretích narodenín Steel Arény opäť naberajú na ešte väčšej veľkosti, aj keď im to už zabezpečila účasť skupiny ako Scorpions a jej hostí: Omega, Andre Matos a Petr Kolář.
Andre Matos prerušili nahrávanie svojho albumu práve kvôli prezentácii sa pred Scorpions a kvôli začiatku propagácie ich symfonických koncertov s SFK Košice a pánom Petrom Breinerom koncom roka 2009!!!

Hammerfall

Napriek počiatočným a aj konečným problémom s miestami konania koncertu švédskych heavymetalistov sa definitívne oznamuje: HammerFall udrú 17.4. v PKO v Bratislave (ak ho nezbúrali investori a majitelia pozemku, švédske hladivo ho možno nakoniec zloží), 18.4. Žiar nad Hronom -MsKC (presun zo Zvolena pre obdobne problémy ako PKO v Bratislave...) a štandardne Cassosport Košice 19.4.2009.
Skupina sľubuje a splní naozaj hudobnú a vizuálnu show, ako práve ona, vždy na svojom turné a fanúšikom na 100% odovzdá. „Novodobí Iron Maiden“ už v najbližších dňoch na Slovensku!!!
Kyvadlová doprava Hammerfall zo Zvolena je zariaďovaná spoločnosťou TripTrans – kontaktná osoba Tomáš 0918-181012
Na kúpu lístka na koncert autorov hymny posledných zimných olympijských hier – Hammerfall a zároveň v poslednej dobe držiteľa jednej z mála domácich – švédskych zlatých platní (po Abba, Europe, Roxette) máte ešte jeden až dva dni v sieti Ticketportal, na mieste bude vstupenka zvýšená o 3 €.

EPG Rock On! - concert, promo and booking agency
www.epg.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits