č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

IN OTHER CLIMES - 1.5.2009, Košice
zdroj EPL Agency, 22.4.2009



Na 1.máj sme pripravili pre milovníkov tvrdej a chytľavej hudby lahôdku v podobe francúzskych metal coreistov IN OTHER CLIMES a akciu na poldeci po 50 centov počas koncertu. Tento prvomájový deň sa bude v klube Collosseum niesť v znamení skvelej party, kvalitného Metal Core a milovníci "ohnivej vody" si prídu tiež na svoje!!!

IN OTHER CLIMES je mix európskeho a amerického metalu a hardcore na štýl HATEBREED, CATARACT, MAROON, HEAVEN SHALL BURN, STAMPIN' GROUND, táto kapela v sebe kĺby agresívne gitary, šialené pasáže bicích a silných textov nesúcich odkaz nádeje a sily. Kapela bola založená v roku 2004, pričom kapela začína byť koncertne aktívna vo francúzsku po boku kapiel ako NONE SHALL BE SAVED, NINE ELEVEN, SEQUOIA.
V roku 2007 začína kapela koncertovať po celej Európe. Ich prvé EP rozpredané vo veľmi krátkej dobe a ich nahrávacia spoločnosť sa rozhoduje na reedíciu tohto EP. Ich najnovší album "The Final Threat" je vydávaný v októbri minulého roka, pričom kapela sa vyberá podporiť novinku európskym tour po boku brazílskej kapely PAURA.

Kapela ma za sebou stovky odohratých koncertov s kapelami ako TERROR, KNUCKLEDUST, MAROON, FULL BLOWN CHAOS, NO TURNING BACK, SAMARITAN (Ex- Born From Pain member), AS WE FIGHT, PAINT IT BLACK, RUINER, NEAERA, TEAM KILLER, GAMMA BOMB...

Ako predkapely sa predstavia thrash-death metalová kapela HATE CROWD zo Sabinova a k ním pribudne ešte jedna kapela, ktorá bude známa čoskoro...

Kde: Košice - Collosseum Club
Kedy: 1.5.2009, 19 hod
Vstupné: 4 eur + akcia poldeci po 50 centov

www.eplagency.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits