č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Topfest 2009: S Limp Bizkit si na TOPFESTE zahrá aj Habera!
zdroj Monika Tholtová / Agentúra DUNA, 30.4.2009



6.ročník jedného z najpopulárnejších hudobných festivalov na Slovensku TOPFEST 2009 v Novom Meste nad Váhom v dňoch 26. a 27. júna už zverejnil takmer kompletnú zostavu účinkujúcich a tento rok sa je opäť na čo tešiť! Okrem už avizovanej superbomby v podobe comebackového vystúpenia amerických LIMP BIZKIT vystúpi na tom istom pódiu aj Paľo Habera so skupinou TEAM!

O nich je všeobecne známe, že koncertné vystúpenia vyberajú veľmi starostlivo a vidieť ich naživo na festivale je doslova raritou, o to viac to teší organizátora festivalu na Zelenej Vode Dušana Drobného: "S radosťou potvrdzujem, že jediný a teda exkluzívny koncert tohto leta na Slovensku sa Paľo Habera a skupina TEAM rozhodli odohrať práve na našom Topfeste..."

Hviezdna zostava tohtoročného Topfestu ponúka aj ďalšiu lahôdku pre fanúšikov štýlu "ska" - kultovú španielsku ska-punkovú skupinu SKA-P, ktorá začiatkom roka spôsobila doslova ošiaľ svojim koncertným vystúpením v Prahe. Pre obrovský záujem fanúšikov museli organizítori 3x meniť priestory konania koncertu...

Už stálicou na festivale pri Zelenej Vode je česká skupina KABÁT, ktorých tento rok spoza rieky Moravy doplnia skupiny TATA BOJS, ČECHOMOR, ARAKAIN, ALKEHOL, ale aj Totální nasazení a Sakumprásk.

Slovenskú zostavu okrem TEAMu dopĺňajú najpopulárnejšie festivalové kapely DESMOD, HORKÝŽE SLÍŽE, TUBLATANKA, POLEMIC, LAVAGANCE, SMOLA a HRUŠKY, PUDING PANI ELVISOVEJ, SLOBODNÁ EURÓPA, ARZÉN, KONFLIKT, ale aj MUKATADO a mnoho ďalších.

Spolu viac ako 55 účinkujúcich na troch pódiách, ktorých kompletný program nájdu fanúšikovia na stránke www.topfest.sk.

TOPFEST 2009 v Novom Meste nad Váhom pri Zelenej Vode v dňoch 26. - 27.júna!

Predpredaj vstupeniek už teraz v sieti Ticketportal aj vo forme MOBILticket, GOticket a HOMEticket.

Videoklipy účinkujúcich:

LIMP BIZKIT - Behind Blue Eyes
www.youtube.com/watch?v=qrFwtlMd0H8

SKA-P - Infitada
www.youtube.com/watch?v=aL1kmwb5kGs&feature=PlayList&p=23342DFF41A7B85C&index=0&playnext=1



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits