č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Koncert k 15. výročiu kapely WAYD
zdroj Školky, 1.5.2009



V Prešove sa už dlhšie pošuškáva o dlho pripravovanej veľkolepej akcii. Ide totiž o krásne 15. výročie od založenia slovenskej death metalovej veľmoci - WAYD, ktoré oficiálne oslávi kapela v prešovskom V - klube 16. mája 2009 so začiatkom o 18. hodine.

V prvom rade nebudú chýbať "wayďakom" srdcu blízke kapely FONOPS, FROWN a košický CONTEMPT ktoré akiste skvele naštartujú publikum. Po nich sa už pred rozžeravených fanúšikov postavia práve oslávenci, ktorí nastúpia výnimočne v pôvodnej zostave a tak kapela zahrá našliapnutý set v ktorom uvidíte okrem koncertových stálic ako Decadance, Sperm, milk and fate či Waiting for the sun a iné aj vecičky staršie, z ktorých poniektoré doposiaľ neuzreli svetlo pódiových reflektorov! No to nebude ani zďaleka všetko, keďže účasť na veľkolepej akcii neodmietol ani saxofonista Gapa, bez ktorého si poniektoré štúdiové nahrávky mnohí nevedia predstaviť a predvedie niekoľkominútové saxofónové šialenstvo!

Pozývame Vás teda - všetkých fanúšikov dobrej hudby, aby ste prišli spoločne s kapelou osláviť ich narodeniny, pretože aj Vy ste neodmysliteľnou súčasťou 15 ročnej éry tejto skvelej kapely!



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits