č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

DUSK AROUND US IV.
zdroj Nerghal, 4.6.2009



SNOVONNE /gothic rock, UK/
LINGAM /atmospheric black metal, CZ/
ORGASMATRON /Motörhead revival, CZ/
STORMBLAST /melodic speed thrash metal/

+ VÝSTAVA FOTOGRAFIÍ (TOMÁŠ TELEPÁK) OBRAZOV (GABRIEL GAJDOŠ) A HRNČEKOV (EMIL GAJDOŠ)
++ AFTERPARTY V KLUBE KULT

20.6.2009 o 18:00
V-KLUB PREŠOV

VSTUP: 4 Eur



Dňa 20.6.2009 sa opäť otvoria brány prešovského V-Klubu, aby privítali návštevníkov už štvrtého pokračovania východniarom známej koncertnej série Dusk Around Us.

Tentokrát si organizátori pre nás prichystali zmesku štýlov, ktoré potešia nielen uši, ale aj oči. Toto pravidlo potvrdí headliner - nitrianská gothic rock kapela Snovonne (www.myspace.com/snovonne), ktorá momentálne pôsobí v Londýne, na čele s charizmatickou a sexi speváčkou rovnakého mena.
Ďalšou pastvou pre obidva zmysly bude olomoucký Lingam (www.bandzone.cz/lingamcz), ktorý okrem atmosferického black metalu na štýl starých Cradle of Filth, či Dimmu Borgir, predvedie aj šokujúcu warpaint show.
Zahanbiť sa nedá ani ďalšia lukratívna kapela, takisto od naších západných susedov - 15 rokov hrajúci Motörhead revival s názvom Orgasmatron (www.orgasmatron.cz). Chlapi hraju na nerozoznanie od svojich vzorov, aj samotný Lemmy Kilmister by určite bol hrdý.
Ako support sa predstaví mladá, no veľmi energická Lipiansko-Sabinovská kapela Stormblast (www.bandzone.cz/stormblast), ktorá vo svojej hudbe kombinuje prvky melodického speed metalu s tvrdším thrashom. Ak má niekto rád kapelu Children of Bodom, tak určite si príde na svoje.

Celá akcia bude doplnená výstavou morbidných fotografií, obrazov tzv. space artu a hrnčekmi s metalovými, rockovými, gothic a inými motívmi. Všetko toto sa na vás chystá po zaplatení vstupu 4 EUR o 18:00.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits