č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

STEVE LUKATHER & BAND - „Ever Changing Times Tour“ (Budapešť)
zdroj Raymond Kaňa / Double Head Productions, 17.7.2009



STEVE LUKATHER & BAND
„Ever Changing Times Tour“
21.07. Loď A38 – Budapešť



Vstupné 25 € - možnosť rezervovať na meno a zaplatiť v hotovosti priamo na mieste – záväzné objednávky môžete poslať na mail raymond@doubleheadpro.com.

Niekoľkonásobný držiteľ GRAMMY, úspešný nielen ako člen kapely, ale aj ako sólový umelec s povesťou úžasného štúdiového hráča na poli rôznych projektov a hosťovaní. Dychberúci je jeho zoznam albumov, na ktorých sa podieľal ako hosť, či dočasný člen koncertného a štúdiového týmu. Lukatherov výnimočný talent dokresľuje famózne štýlové rozpätie jeho spolupráce s osobnosťami od Johna Mayalla po Michaela Jacksona, od Van Halen po Eltona Johna, od Alice Coopera k Chetovi Atkinsovi, od Erika Claptona k Artovi Garfunkelovi, od Grega Lakea k Framptonovi...

Ohľadom jeho „domovských“ TOTO (aktuálne nečinných) – pohľad do histórie hovorí, že IV album kapelu TOTO vynieslo na vrchol svetového úspechu. Dodnes sa ho predalo osem miliónov kusov a priniesol také hity ako Africa či Rosanna. Právom bol ovenčený cenou Grammy a nahrávka predstavila Lukathera aj ako výborného skladateľa a výrazného gitaristu s citom pre melodiu a skladbu. Tu sa vlastne obojstranne osvedčil jeho feeling – album nielen zúročil jeho skúsenosti z predchádzajúcich hosťovaní, ale ešte viac sa zhodnotilo jeho meno v rámci ďalších session, s ktorými sa po tomto celosvetovom úspechu doslova roztrhlo vrece – konkrétne sa podieľal na skladbách Beat It či Human Nature (Michael Jackson), Dirty Laundry (Don Henley), Running with the Night (Lionel Richie), Physical (Olivia Newton-John), Turn Your Love Around (George Benson), She`s a Beauty a Talk to Ya Later (The Tubes)... Steve Lukather tiež odohral turné s Carlosom Santanom, Jeffom Beckom a Simonom Phillipsom.

Lukather: "I will be doing songs from my first solo record Lukather, Candyman, Luke, and Ever changing times with a few Toto album cuts that I wrote and sang (NO ballads or hits!!!) a few songs I wrote for other people and a cover or 2 that I have recorded on tribute records myself in the past."

www.myspace.com/stevelukatheronline
www.stevelukather.net



Ďalšie koncerty, na ktorých sa Double Head Productions podiela:
21.07. STEVE LUKATHER & band (TOTO) Budapešť, A38
12.08. Jan a Honza NEDVĚDOVCI Nové Mesto nad Váhom – amfiteáter Zelená voda
21.08. EKTOMORF na festivale MINIKVAS Modra, www.minikvas.sk
22.08. BOBAN I MARKO MARKOVIC ORKESTAR Handlová – Festival Na brehu, www.nabrehu.sk
01.09. KEN HENSLEY & band Košice – GES klub, www.myspace.com/kenhensleymusic

Raymond Kaňa
www.doubleheadpro.com



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits