č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Chris Norman (-ex SMOKIE) zavíta do Lučenca a Košíc už 28-29.augusta 2009
zdroj EPG Rock On!, 25.8.2009



CHRIS NORMAN – THE HITS! - Tour 2009



S novým dvojalbumom „The Hits! From His Smokie And Solo Years“ vydaným 13. februára absolvuje charizmatický Chris Norman aj v lete niekolko koncertov v Európe. Dva z toho neminú ani Slovenskú republiku a keďže album je výberovkou jeho najväčších hitov z posledných 3 dekád, naživo dôjde na zásadnejšie hity celej jeho kariéry.

28.august LUČENEC, Zimný štadión
29.august KOŠICE, ŠH Cassosport

Nahrávka „The Hits! From His Smokie And Solo Years“ je ale zaujímavá tým, že nejde o bezduchý výber skladieb kariéry tohoto obdobia, ale nanovo nahrané skladby aj s novými aranžmánmi. Album je vyšperkovaný niekoľkými živými skladbami z rôznych vystúpení, kde nádherne vyznieva nálada koncertu, či už ide o akustický koncert, „elektrický“ z moskovského Kremľa alebo šialenstvo vytvorené 70.000 fanúšikmi v Mongolsku!!! Jeden z najrozpoznateľnejších hlasov medzi spevákmi všetkých čias Vám zahrá a zaspieva 28 a 29. augusta v Lučenci a Košiciach.

V kapele Chrisa Normana sa môžeme tešiť aj na dve sympatické dámy: Martina Walbeck (klávesy doprovodný spev), Shannon Callahan (akustická gitara, doprovodný spev). Klávesové úpravy – aranžmány, dávajú hitom SMOKIE ďalší rozmer, avšak nestrácajú na tempe ani iných parametroch. Je ale možné, že niektoré skladby odohrá skupina Chrisa Normana aj v exkluzívnom – akustickom prevedení. To znie ale úplne nad očakávania. A Chris spieva ako za mladých čias... Určite sa je na čo sa tešiť.

A keďže hlas je tvárou kapely a Chris Norman je navždy zapísaný ako spevák Smokie, budete mať tak či tak pocit, že ste takmer na originál koncerte večne živých SMOKIE.

Vstupenky zakúpite v sieti Ticketportal už od 13,- €.

Chris Norman priletí do Budapešti deň pred koncertom. Do Lučenca ho dovezie limuzína, jeho kapelu luxusný minibus. Keď sa to podarí, organizátori vezmú Chrisa na lučenský pivný festival, ktorý sa koná práve v tých dňoch v centre Novohradu . Ďalšími požiadavkami Chrisa sú štandardne pri takýchto umelcoch – apartmán, celodenná a nočná hotelová služba, pripojenie na internet, avšak v šatni v mieste konania si želá všetku stravu a nápoje v neplastových obaloch - sklených pohároch, kovové príbory, porcelánové alebo sklené taniere. Nič plastové.

EPG Rock On! - concert, promo and booking agency
www.epg.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits