č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

APOCALYPSE DEATH FEST 6.
zdroj Apocalypse Entertainment, 15.9.2009



APOCALYPSE DEATH FEST 6.
BRATISLAVA (PKO) – 19.10.2009 – Doors: 18:00 Start: 19:00
CANNIBAL CORPSE (USA), DYING FETUS (USA), OBSCURA (GER), EVOCATION (SWE)



CANNIBAL CORPSE, najpredávanejšia death metalová kapela na svete, sa vracia po dlhých rokoch opäť na Slovensko. Skupina, ktorá dlhé roky udávala hlavný trend, formovala počiatky žánru ako takého a ovplyvnila vkus stotisícov fanúšikov najmä v začiatkoch hladania svojho vzťahu k extrémnemu metalu, má čo povedať i dnes. Dôkazom je naozaj dobre prijatý novinkový album „Evisceration Plague“, ale tiež neutíchajúca aktivita po viac ako 20 rokov úspešnej existencie. Ich bratislavský koncert bude teda povinnosťou nielen pre tých, čo majú chuť si zaspomínať, CANNIBAL CORPSE sú totiž stále v závideniahodnej forme. To isté by sa dalo povedať aj o deathgrindových matadoroch DYING FETUS. Králi extrémne rýchlych blast beatov, pomalých breakdownov a vkusnej technickej hry pred pár rokmi zrovnali so zemou festival Brutal Assault a podľa údajne vynikajúcej súčasnej formy zrejme neušetria ani PKO. Vypočujte si ich nový, v poradí už siedmy štúdiový počin „Descend Into Depravity“ a nechajte sa navnadiť sami. Pre mnohých deathmetalový objav tohto roka, nemecká OBSCURA, vo svojej hudbe spája nostalgiu i moderné poňatie tohto žánru. Melodika pripomínajúca legendárny DEATH, technická zručnosť a rukopis bývalých alebo súčasných členov NECROPHAGIST, PESTILENCE a SPAWN OF POSSESSION. Pri živom prevedení skladieb z „Cosmogenesis“ a „Retribution“ zrejme spadne nejedna sánka. Prehliadku výkladnou skriňou death metalu uzatvárajú Švédi EVOCATION. Zástupcovia typického severského kovu smrti patrili začiatkom deväťdesiatych rokov minulého storočia k najnádejnejších skupinám vôbec. Po tom, ako o nich vďaka skvelým demo nahrávkam prejavili obrovský záujem labely ako Nuclear Blast, Century Media a Earache sa však rozpadli a vrátili až v roku 2004. Zo svojho niekdajšieho nasadenia a kvality nestratili nič.

Koncert sa uskutoční 19.10.2009 v bratislavskom PKO, a to pod hlavičkou Apocalypse Entertainment a Double Head Productions. Svoje lístky si môžete zakúpiť v predajniach patriacich do siete Ticketportal alebo priamo na webstránke tohto predpredajcu. Ich cena je 23 Eur, v prípade zakúpenia lístka na mieste zaň zaplatíte 25 Eur. Na akciu je pripravený aj zájazd z východného Slovenska organizovaný agentúrou EPL. Viac informácií o ňom nájdete pod článkom. Tešiť sa môžete aj na pestré distrá, vďaka Smerr pubu aj na čapovaný Heinekend a rôzne iné občerstvenie.

UŽITOČNÉ ODKAZY:
www.myspace.com/apocalypsebooking
www.doubleheadpro.com
www.ticketportal.sk
www.ticketonline.at

www.myspace.com/cannibalcorpse
www.myspace.com/dyingfetus
www.myspace.com/realmofobscura
www.myspace.com/evocationswe

KONTAKT:
apocalypseofficial@gmail.com

ZÁJAZD 19.10.2009 BA - PKO
CANNIBAL CORPSE, DYING FETUS, OBSCURA, EVOCATION

KOŠICE - 28 eur
PREŠOV - 28 eur
LEVOČA - 25 eur
SPIŠSKÁ NOVÁ VES - 25 eur
POPRAD - 22 eur
LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - 21 eur
RUŽOMBEROK - 20 eur
ŽILINA - 17 eur

ZVYŠNÉ ZASTÁVKY DOHODOU!!!

Ceny sú uvádzané za cestu tam a späť!!!
Časy odchodov autobusu z jednotlivých miest budú upresnené.
Zabezpečujeme aj vstupenky v hodnote 23eur.

INFO O ZÁJAZDE:
KAMIL 0908 223 477, LUCAS 0911 173 768
www.myspace.com/eplconcertagency
www.eplagency.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits