č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


Sonata Arctica prvýkrát na Slovensku už zajtra!
zdroj Michal Očovan / Agentúra EPG Production, 13.11.2009 (aktualizované)



Fínski powermetalisti na čele s Tonym Kakkom prídu už 14.novembra (sobota) rozburácať košický Cassosport. Ich energické vystúpenia dostávajú do varu fanúšikov po celom svete už viac ako 10 rokov. Konečne však prídu aj do našich končín za fanúšikmi, ktorí si ich vystúpenie žiadali niekoľko rokov. Už teraz je jasné, že ich tu majú viac ako v susednom Česku, kde odohrajú len klubové koncerty.

Požiadavky severanov, ktorí robili predskokanov na turné aj Iron Maiden, sú naozaj vysoké o čom svedčí aj konštantná teplota šatní 22°C. V nich musia byť pohodlné sedačky a kreslá. Veľké zrkadlo, internet a telefón sú samozrejmosťou. No čo organizátorov naozaj prekvapilo je, že striktne chcú mať k dispozícii dve 5kg činky, žinenku, 50" LCD Full HD televízor s xboxom (playstation 3) a najnovšími rally hrami a NHL hokejom. V strave nesmie chýbať veľké množstvo ovocia s dôrazom na banány či nápoje podávané výlučne v pollitrových baleniach. Alkoholom na svojom turné rozhodne nepohrdnú a preto si želajú kvalitnú whiskey, vodku, bylinný likér či dokonca rum!

Požiadavky sú naozaj veľké a preto aj diváci môžu očakávať show plnú nasadenia a ich obľúbených hitov ako Fullmoon, Wolf & Raven či Tallulah poprekladané skladbami z nového albumu The Days Of Grays.

Viac informácií o koncerte
EPG Rock On! - concert, promo and booking agency
Viac info: www.epg.sk, 0907/429 059

Predpredaj lístkov: www.ticketportal.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits