č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Killfest Tour 2010 po prvýkrát na Slovensku
zdroj EPL Agency, 14.12.2009



V sobotu dňa 13.02.2010 sme pripravili pre všetkých milovníkov metalovej hudby lahôdku pod názvom KILLFEST TOUR 2010, kde sa ako headliner predstaví po prvýkrát na Slovenskom území thrash metalová legenda z U.S.A. nesúca názov OVERKILL! Je to zároveň aj oslava 25. výročia kapely od vydania prvého legendárneho albumu “Feel The Fire“.

Jedná sa iba o jedinú show v rámci strednej a východnej Európy a to práve na Slovensku. Killfest Tour 2010 ma naplánovanú zastávku v Bratislave, v novootvorenom MAJESTIC MUSIC CLUB-e (bývalý Babylon), kde by sa po boku OVERKILL mali predstaviť ešte kapely zvučných mien. Pôvodne mali by byť na tomto tour spolu s OVERKILL aj legendárni floridskí deathmetalisti OBITUARY. Tí však žiaľ zrušili svoju účasť na tour a v tejto chvíli sa rokuje o ďalších predkapelách, ktorých názvy budú známe čoskoro! Určite sa je načo tešiť už len zo strany OVERKILL na špeciálnu show ku 25.výročiu!

Týmto Vás chceme všetkých metalu chtivých pozvať na KILLFEST TOUR 2010 po prvýkrát na Slovensku!!!

Viac info čoskoro na stránkach:
www.eplagency.sk
www.myspace.com/eplconcertagency



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits