č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

BelUSA fest vol.4
zdroj To2my / Suburban Terrorist, 6.1.2010



BelUSA fest vol.4

Debustrol (thrash metal, CZ), Fleshless (death grind, CZ), Naco nazov (punk, PU), Suburban Terrorist (death core, BelUSA), Editor (rock punk, MT), Brainscam (alternative core, BB)

23.1.2010, KD - Beluša (SK), 17.00, 7 Eur



Štvrté vydanie akcie konanej v Belušskom kultúrnom dome sa rozbehne 23.01.2010 úderom 17. hod. za symbolické vstupné 7€. V roli hlavného ťaháku sa predstaví česká dvojica: DEBUSTROL, od nich sa pochopiteľné očakáva playlist zaplnený skladbami z aktuálneho albumu „Rwanda“ a prierez toho najlepšieho čo vydali. Obľúbený FLESHLESS, od ktorých sa na rozdiel od vyššie zmienených očakáva poctivá death/grind mela v duchu posledného albumu „Hate is Born“, ktorý zhodou okolností vyšiel pravé pod krídlami slovenského labelu Metal Age Productions. Tretím lákadlom je na domácej palubovke pečený varený predmestský spolok banditov, SUBURBAN TERRORIST, ktorý stoja pod záštitou tohto koncertu. A pretože ide o akciu zastupujúcu multi-žánrovú produkciu, v roli ďalších kapiel sa predstavia známy punkový NAČO NÁZOV z Púchova, ďalej EDITOR, mimochodom účastník minuloročnej Eurovízie, ktorým bude sekundovať alternatívnym metalom naladená partia BRAINSCAN, ktorá pochopiteľné stále propaguje v minulom roku vydané EP „Scan My Brain“.

Vidíme a počujeme sa 23.1. 2010 v KD Beluša, tešíme sa na Vašu účasť.

Odkazy:
DEBUSTROL - bandzone.cz/debustrol
FLESHLESS - bandzone.cz/fleshless
SUBURBAN TERRORIST - bandzone.cz/suburbanterrorist
NAČO NÁZOV - bandzone.cz/naconazov
EDITOR - bandzone.cz/editor
BRAINSCAN - bandzone.cz/brainscan



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits