č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


Gamma Ray – Freedom Call - Secret Sphere: 26+27+28.2.2010 na Slovensku
zdroj Michal Očovan / Agentúra EPG Production, 19.1.2010



Skupiny nachystali krátko pred začatím turné na trh svoje nové albumy, ktoré odprezentujú na koncertoch spolu s najznámejšími skladbami a to samozrejme aj na troch slovenských. Legenda heavy metalu a spoluautor legendárnych albumov „Keeper of the Seven Keys“ Kai Hansen vydáva s Gamma Ray nový, dravý a útočný album TO THE METAL. Po poslednom albume „Land of the Free part 2“ z roku 2007 a siahodlhom turné s Helloween trvajúcom viac než rok (!!!) nahrala kapela v rozsahu leto 2009 -január 2010 album, ktorý vyjde v Európe 29.1.2010.
Štúdiovo sa na albume hosťovsky podieľa aj neprekonateľný hlas Michaela Kiskeho, ktorý spieva na jeho pomery až príliš metalovú skladbu. Album sa nesie – aj podľa svojho názvu, hudobne v duchu toho najlepšieho a agresívneho heavy metalu, aký májú fanúšikovia Gamma Ray najradšej.

1.2. vychádza v Európe album Legend of the Shadowking melodikov Freedom Call. Album sa bude textovo zaoberať bavorskou históriou z obdobia panovania kráľa Ludwiga II, veľkého milovníka umenia. 14 metalových skladieb je hudobne inšpirovaných komponovaním Richarda Wagnera, a ako vždy pôjde o vzdušné a nadýchané refrény, skvelé melódie, vysoké dvojkopákové tempá a mnohovrstvé zbory, v ktorých sú Freedom Call neprekonateľní.
Ešte stále sa nevie, či spoločný bubeník kapiel Gamma a Freedom, sympaťák Daniel Zimmermann, vyčerpávajúco odbubnuje celé turné, alebo s Freedom pôjde náhradný bubeník. Každopádne pôjde o mimoriadne atraktívny dvojzáprah, ktorý – posúďte naživo aj vy – možno aj predčí práve turné s Helloween z roku 2007-2008.

Viac informácií o koncerte:
EPG Rock On! - concert, promo and booking agency
Viac info: www.epg.sk, 0907/429 059



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits