č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Revival Night
zdroj -, 15.3.2010



Revival Night
Motorhead revival CZ
Nightwish revival CZ
Intrepid Metallica revival SK
Death reviva SK

27.03.2010 19.00
Majestic music club (ex Babylon) Bratislava
Predpredaj 4(ticketportal) na mieste 5



Po pomerne úspešných pokusoch akcií typu revival night tu máme konečne jednu, ktorá sa zapíše do pamäti každého fanúšika dobrej muziky. V novootvorenom Majestic Music Clube (bývalá Dukla, YMCA, Babylon) sa v sobotu 27. marca zíde to najlepšie, čo českoslovesnká undergroundová scéna ponúka z revivalových kapiel! Môžeme sa tešiť na 4 kapely, 2 české a 2 slovenské, a to Motörhead revival, Nightwish revival, Metallica revival a Death revival. Stretnutie týchto štyroch top kapiel nám isto zaručí zábavu na celý večer. Akciu sme sa rozhodli zorganizovať v nových priestoroch klubu, kde máme zaručený kvalitný zvuk, profesionálny prístup a dostatok miesta pre všetkých zúčastnených.

Motörhead revival vystúpi ako úvodná kapela, predpokladám, že každý poriadny rocker/metalista pozná Lemmyho Kilmistra a jeho úžasnú kapelu, ktorá je známa všade na svete. Svojím motorkárskym rock´n rollom/britským heavymetalom šíria osvetu už od roku 1977 a ich hudba obletela už naozaj celý svet. Som si istý, že chlapci z Českej republiky nám ponúknu to najlepšie z bohatej tvorby Motörheadu.

Oficiálny český Nightwish revival je to najlepšie čo môžeme nájsť spomedzi množstva iných kapiel, ktoré sa pokúšajú hrať tvorbu tejto fínskej kapely. Speváčka svojím charizmatickým vystúpením spolu s kapelou tvorenou profesionálnymi hudobníkmi tvoria naozaj vernú kópiu Nightwishu.

Intrepid nie je potrebné moc predstavovať, Metallica revival ako má byť. Táto veľmi obľúbená kapela je tvorená naozaj výnimočnými hudobníkmi, ktorí zvládajú svoje remeslo naozaj výborne a sypú jeden skvelý song Metallicy za druhým na diváka s ozajstnou vervou.

Ako čerešnička na torte vystúpi bratislavský Death revival, kapelka, ktorú už v okolí každý poriadny trashdeathmetalový fanúšik pozná. Chlapci nám isto zahrajú najznámejšie songy od legendárneho Chucka Schuldinera a jeho deathmetal zakladajúcej kapely Death.

Kapely majú rovnaké postavenie a rovnakú dobu na hranie, všetky sú totižto na top úrovni v tom čo hrajú, tento večer nemá headlinera jedného, ale hneď štyroch!!!

Vstupné bude na mieste 5 €, v predpredaji sa dajú kúpiť lístky za 4 €, predpredaj sa koná klasicky prostredníctvom ticketportalu alebo si môžete zakúpiť lístok aj v bare v Randali.

Dúfame, že sa nás zíde v MMC 27. marca dosť na to, aby sme vedeli spraviť v tento výnimočný večer tú správnu divácku kulisu pre kapely. Popozývajte kľudne kamarátov, rodinu a známych :D



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits