č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Orava Rockfest Spring v znamení Karpiny!
zdroj Majo / Orava Rockfest, 30.3.2010



Jedno z najlepšie fungujúcich podujatí na severe Slovenska si tak 24. apríla akoby plní povinnosť v zmysle pravidelnosti sa predstaví ako hlavný ťahák punk rocková, recesisticky vyznievajúca Karpina. Určite sa budú snažiť potvrdiť fakt, že to z ich popularitou nie je geograficky škatuľkované čisto na západe krajiny. Supportom tohto bláznivého zoskupenia sú ďalší punkrockery Vandali zo Svätého Jura. Pre fanúšikov deathu bude ťahákom legendárny Dementor a progresívne znejúci God Defamer. Hardcore zastupujú výborne znejúci Bratislavčania Beer Society. Z domácich - oravských zoskupení vyšiel opätovný priestor pre metalcoreistov Deep Sense, ale aj power metalovú Arvu, či punk rockový Škandál. Kultúrny Dom Rotunda v Nižnej tak zažije ďalší rockový sviatok.

Začiatok podujatia je určený na 15:00 hodinu. Vstupne v predpredaji 8€ a 9€ na mieste. Predpredaj bude na obvyklých miestach.

Viac informácií získate na oficiálnej stránke festivalu: www.oravarockfest.sk.



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits