č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás


Kaltenbach Open Air 2010: Festivalová nálada uprostred hôr a lesov
zdroj KV Kaltenbach, Ivan Chytil, 24.5.2010



Tohtoročný KALTENBACH OPEN AIR bude už ôsmym v poradí. Festival sa vracia na Kaltenbachgraben, kde sa uskutočnil v rokoch 2003 až 2008. S hlavnými hviezdami ako sú DYING FETUS, DARK FUNERAL, ASPHYX, PRIMORDIAL, ABORTED, SHINING, HOLY MOSES, KEEP OF KALESSIN, INCANTATION, HOLLENTHON, DARKANE, MÅNEGARM, SUICIDAL ANGELS a s prírodou spojeným festivalovým areálom uprostred hôr a lesov, sa festival opäť prezentuje ako súčasť rakúskej a medzinárodnej metalovej scény.

Okrem festivalového areálu, kamping pri hotely Gasthaus zur Schieferwiese ponúkne pobyt v úžasnej prírode bez toho, aby chýbal komfort ako sú oddychový hosťovský priestor, toalety, sprchy a špeciálne metalové raňajky. Tí, čo nebudú ubytovaní v kempe, majú možnosť objednať si izbu v niektorom z penziónov pri Spitale am Semmering.

Vo festivalovom areáli návštevníci nájdu všetko čo treba na udržanie dobrej pohody a môžu si vybrať z obrovského množstva nápojov a jedál v rôznych stánkoch. Osobné zásoby do kempe sa dajú jednoducho doplniť v Nah & Frisch supermarkete, nachádzajúcom sa v centre Spital am Semmering.

Profesionálny tím zo Solutions International sa bude starať o bezpečnosť návštevníkov festivalových a kempingových priestorov non stop. Festivalový personál bude poskytovať sprievodcovské rady, reguláciu a zdravotnú službu.

Lístky sú limitované na 1 700 festivalových pasov a 300 jednodňových lístkov na deň. Vstup vo štvrtok je voľný.

Dying Fetus, Asphyx, Primordial, Dark Funeral, Aborted, Shining, Keep Of Kalessin, Holy Moses, Darkane, Manegarm, Hail Of Bullets, God Dethroned, Incantation, Hollenthon, Suicidal Angels, Funerus, Skyforger, Riger, Infinity, Fleshless, Sanatorium, Obscurity, Parsifall, Asmodeus, Brewed & Canned, Darkfall, Distorted Impalement, Epsilon, Erebos, Harmanic, Heathen Foray, Horns Of Hattin, In Slumber, Mastic Scum, Mentor, Varulv, VxPxOxAxAxWxAxMxC + Metalchamp 2010 winner

www.kaltenbach-openair.at
www.facebook.com/kvkaltenbach
www.myspace.com/kvkaltenbach
www.twitter.com/kvkaltenbach



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits