č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

TAROT oznámil hosťa turné!
zdroj Ján Poliak / EPG Rock On!, 17.8.2010



Tarot
The Man Eating Tree

26.10.2010, Majestic Music Club - Bratislava
19.00
státie 11€, sedenie 13€

Info: epg@epg.sk, www.epg.sk
Vstupenky v sieti: www.ticketportal.sk



The Man Eating Tree je fínska metalová kapela, hrajúca štýl nazývaný „atmosférický gotický metal“.Táto kapela uzrela svetlo metalového sveta v roku 2009, kedy sa spojili dvaja fínski, (ale už aj svetovo známi hudobníci) : Vesa Ranta - bubeník skupiny Sentenced a Janne Markus - gitarista skupiny Poisonblack, ktorého si zavolal na pomoc Vesa Ranta. Títo páni sa poznajú dokonale najmä hudobne, keďže ich kapely sú prepojené silným metalovým putom Majú totiž rovnakého speváka - Ville Laihiala, ktorý aktívne pôsobí v obidvoch kapelách. Pred albumom VINE, ktorý im vychádza v druhej polovici septembra, stihla kapela vydať doposiaľ jeden singel - Out Of The Wind.

A keďže kapela The Man Eating Tree bola pozvaná, aby sprevádzala kapelu Tarot na jej turne ako hosť, nebude o dávku poriadneho severského metalu núdza. Tarot je samozrejme práve tá kapela, kde spieva a udáva rytmus na basgitare známy hlas fínskych Nigtwish - Marco Hietala.

Viac informácií o koncerte:
EPG Rock On! - concert, promo and booking agency
Viac info: www.epg.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits