č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Back 2 School Hardcore Party
zdroj Vlado / Obluda klub, 30.8.2010



Back 2 School Hardcore Party
Just Went Black (DE), The Fight (PL), Gattaca (CZ)

2. 9. 2010 Štvrtok
Klub Intergalaktická Obluda - www.obluda.sk



V deň keď sa školopovinným s istotou končia letné radovánky Vám prinášame nevšedný kultúrny zážitok, ktorý si nemôžete nechať ujsť či už sa cítite byť súčasťou hardcore a punk scény alebo nie.

Just Went Black - hoci v Čechách a na Slovensku počas svojej takmer 10ročnej existencie už niekoľkokrát hrali, v Bratislave bude mať ich emóciami nabitý hardcore premiéru. Skladbu z ich poslednej EPky Crossroads si môžete okamžite pustiť v playeri Rádia Obluda! Rovnako strhujúci ako hudba tejto hamburskej kapely je aj jej koncertný prejav, možno si pamätáte na vystúpenia z Fluff festu, pri ktorých si spevák Sven trieskal mikrofón o hlavu až do krvi. Šanca vidieť to v skvelej atmosfére opäť naživo bude 2.septembra závisieť aj od vašej účasti.
www.justwentblack.com

The Fight - poľská dievčensko-chlapčenská hardcore punková úderka s bubeníkom z Vitamin X a The Tangled Lines to počas svojho miniturné rozbalí v Oblude po druhý krát, tento raz aj s novým LP Maldición. Ak máte radi ženský element v scéne alebo rýchly hc punk s angažovanými textami, určite ich príďte podporiť.
www.myspace.com/thafight

Gattaca - je nová kapela z Čiech, o ktorej je ale čoraz viac počuť a naživo sú vraj vynikajúci. Zišli sa v nej členovia znamejších kapiel, napríklad Lakmé alebo xNidalx a podobne ako v The Fight aj tu je žensko-mužská zložka v pomere 2 ku 3. Gattaca hrá temný crustom ovplyvnený hardcore a reprezentuje politický vegan straight edge. Ich novú nahrávku, split s mexickou kapelou Clamant, môžete voľne sťahovať cez myspace.
www.myspace.com/gattacaxvx

Carpath Bears - koncert organizuje Obluda v spolupráci s Carpath Bears, mladými hc promotérmi, ktorí do Bratislavy pozvali už množstvo zaujímavých kapiel.
www.myspace.com/carpathbears




Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits