č l á n k y  i n c i p i t u m
 č l á n k y
 č l á n k y  č l á n k y

titulka
koncerty
reportáže
recenzie
novinky
články
fotoreportáže
rozhovory
skupiny
ziny
kluby
rôzne
o nás

Helloween, Stratovarius, The 7 Sinners World Tour 2010/11
zdroj Ján Poliak / EPG Rock On!, 30.11.2010



The 7 Sinners World Tour 2010/11
Helloween, Stratovarius

Miesto konania akcie: Hlohovec, športová hala
Dátum/Date: 28.1.2011 o 19:00 hod.

Miesto konania akcie: Prešov, mestská športová hala
Dátum/Date: 29.1.2011 o 19:00hod.

Info: epg@epg.sk, www.epg.sk



Po neuveriteľnom balíku Helloween s Gamma Ray na Hellish World Tour 2007/08 vo viac ako 40 krajinách sveta na 4 kontinentoch štartuje Helloween, nemecká metalová legenda nové turné ku novému albumu pracovne nazvanom „7 Sinners“. Turné začína mesiac po vyjdení albumu (album vyjde okolo Všech svätých a Halloweenu) a sprievodcom tohto ťaženia sa stal nikto iný ako fínska superskupina Stratovarius. Toto samo o sebe sľubuje neskutočnú power metalovú party pre desaťtisíce fanúšikov nielen v Európe.

Slovensko je zastúpené na tomto turné dvomi zastávkami a pre Helloween to budú úplne nové mestá: Hlohovec a Prešov.

Vynovená hlohovecká športová hala privíta takúto zahraničnú hviezdu poprvýkrát vo svojej histórii a prešovská mestská hala po Europe opäť ožije aplauzom tisícov hrdiel.

Nový album bude podľa skupiny najtvrdší a najrýchlejší v celej dlhej kariére tejto legendy a albumy ako Walls Of Jericho alebo Keeper of the 7 Keys dostanú v týchto aspektoch zabrať. Dvojkopákové nárezy majú striedať power metalové hymny a možno sa opäť nájde miesto pre baladu na „skľudnenie“.

Koncert skupiny bude samozrejme prierezom tvorby a zaznejú všetky zásadné hity tak, ako to bolo pred tromi rokmi v Košiciach a Bratislave, plus novinkové skladby.

Stratovarius obdobne prídu s novým albumom, avšak istoty ako Father Time, Black Diamond alebo Will the Sunrise ? a Forever budú neodmysliteľnou súčasťou ich setu. Určite je sa na čo tešiť a je tu dôvod kúpiť si vstupenku trebárs k Vianociam...

Predpredaj: www.ticketportal.sk

Viac informácií o koncerte:
EPG Rock On! - concert, promo and booking agency
Viac info: www.epg.sk



Copyright © 1997-2013 incipitum.sk, ISSN 1337-222X
Doslovné ani čiastočné preberanie materiálu zo stránok incipitum.sk nie je povolené bez predchádzajúceho písomného povolenia redakcie.

Hit Counter by Digits